Άλαλος ο Κώστας Μπακογιάννης: Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε τον άνδρα που της «έκλεψε» την καρδιά

Τον... αποθέωσε δημόσια

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, με την πρώτη πάντως να μην κρύβει τις... λατρείες της και σε άλλους διάσημους άνδρες, όχι φυσικά σχετικά με το ερωτικό κομμάτι.

Expand player

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επιχειρεί πάντοτε να ενισχύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κανάλι, όπου εργάζεται εδώ και τόσα χρόνια. Αποτελεί το στυλοβάτη της ενημέρωσης του σταθμού του Φαλήρου στην ενημέρωση και τον στηρίζει με όποιο τρόπο θεωρεί, ότι θα του δώσει «ώθηση», αν και προς το παρόν ζει μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν.

Ο ενθουσιασμός της Κοσιώνη και... η ατάκα-σταθμός

Ανάμεσα σε αυτές τις πράξεις της, ήταν και η αποθέωση ενός πασίγνωστου άνδρα, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κινηματογράφο με τις ταινίες δράσης του και μια συγκεκριμένη μεγάλη παραγωγή, που ο ΣΚΑΪ προέβαλε μέσω της συχνότητάς του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, με το κανάλι να παρουσιάζει την ταινία «Εξολοθρευτής» και την Κοσιώνη να την... προαναγγέλλει ενθουσιασμένη. «He is back», ήταν η φράση της, αναφέροντας την χαρακτηριστική ατάκα του ηθοποιού στην ταινία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σάλος με νεκρό άνδρα για τη Σία Κοσιώνη: Το μεγάλο ψέμα και η οργή

Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το γούρι που έδινε στους καλεσμένους της στο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη!