Αγωνία για την Έλενα Τσαβαλιά: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής;

Έξαλλος ο ηθοποιός και παρουσιαστής με τις τελευταίες αποφάσεις

Τα νέα είναι σπουδαία στον ΑΝΤ1, καθώς τα πάντα αλλάζουν στο πρόγραμμα, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Μάρκο Σεφερλή, μην κρύβοντας τα νεύρα του.

Expand player

Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από... την παρουσία του «Ράδιο Αρβύλα», που έχει επιφέρει ως αποτέλεσμα την αλλαγή ώρας του «5Χ5» στις 16:30, που σημαίνει πως για λίγο θα είναι απέναντι στον Νίκο Μουτσινά.

Ο λόγος της ενόχλησης του Σεφερλή

Ο λόγος είναι, ότι το τηλεπαιχνίδι πέρσι υπερδιπλασίασε τα ποσοστά του ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη όπου είχε πέσει σε μονοψήφια τους τελευταίους μήνες με το «Still Standing» ενώ την ίδια στιγμή έδωσε και μεγάλη ανάσα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Φέτος τα πράγματα βέβαια είναι τελείως διαφορετικά και η έλευση Κανάκη έφερε πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού.

Όμως δεν είναι το μοναδικό σημείο «τριβής» του Μάρκου με τον ΑΝΤ1 καθώς ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» το Stand Up πρότζεκτ που είναι να κάνει στο δεύτερο μισό της σεζόν και αναβάλλεται από πέρσι το φθινόπωρο, με την οριστική του ματαίωση και το τέλος ακόμη της συνεργασίας να μην είναι απίθανο.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το nassoblog.gr, ο Σεφερλής έχει δεχθεί εκ νέου πρόταση από τον ΣΚΑΪ. Όχι φυσικά για φέτος αλλά για την επόμενη σεζόν, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει «πόλεμος» μεταξύ των δύο καναλιών για χάρη του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ξαφνικό τέλος για τον Μάρκο Σεφερλή! Σοκ για την Έλενα Τσαβαλιά

Ανατροπή στο γάμο Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά: Ανακοινώθηκαν τα νέα