Έκτακτη ανακοίνωση στον ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συνέβη;

Μια σημαντική ανακοίνωση εκδόθηκε στον ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος αναμένεται προσεχώς να έχει μια ιδιαίτερη συνάντηση.

Expand player

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου, που άκουσε παράλληλα τα ευχάριστα στο σταθμό, υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Πύρρο Δήμα.

Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης μιλά για τη σπουδαία διαδρομή του στην Άρση Βαρών και τα χρυσά μετάλλια, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές πριν από τους θριάμβους του.

Τι λέει για τη σημερινή εικόνα εγκατάλειψης του αθλήματος των μεγάλων εθνικών επιτυχιών;

Τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα στη Βόρειο Ήπειρο, και η μεγάλη του συγκίνηση για τη γυναίκα του, Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Τι λέει για τα τέσσερα παιδιά του, την πολιτική και τα όνειρά του;

Αποκάλυψη Νίκου Χατζηνικολάου: Τι του εκμυστηρεύτηκε η Φώφη Γεννηματά λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή (Video)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως το πρωί της Κυριακής επικοινώνησε ο ίδιος με τη Φώφη Γεννηματά, με την πρόεδρο του ΚΙ.ΝΑΛ. να πιστεύει πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο!

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι σοκαρισμένος με τον αιφνίδιο θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βυθίστηκε στο πένθος ο Νίκος Χατζηνικολάου: Δυστυχώς οι ευχές του δεν ακούστηκαν!

Μίλησε για το πρόβλημα υγείας ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Σε αυτή τη μάχη...»