«Πόλεμος» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Η άγνωστη διαμάχη με πασίγνωστο παρουσιαστή

Μαίνεται η κόντρα

Τα νέα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο δεν είναι τα πιο θετικά αυτή τη στιγμή, αφού ο ιστορικός παρουσιαστής βρίσκεται σε μια διαμάχη με συνάδελφό του, σχετικά με ένα μεγάλο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Expand player

Ο ίδιος, έχοντας πάρει παράλληλα μια μεγάλη απόφαση, φαινόταν πως βρισκόταν μέσα στους βασικούς υποψηφίους για τον «Εκατομμυριούχο», που αναμένεται να προβληθεί στον ΑΝΤ1, αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντέδρασε δημόσια για το θέμα.

Η... κόντρα Παπαδόπουλου και Αρναούτογλου για τον «Εκατομμυριούχο»

Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης, όταν μίλησε στο «Happy Day», ήταν η επιστροφή του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» καθώς το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει ακουστεί έντονα για την παρουσίαση.

«Δεν ξέρω πόσοι μνηστήρες βγήκαν στον Εκατομμυριούχο. Το ξέθαψα το παιχνίδι αυτό για να εξηγήσω ότι θέλω πάρα πολύ να το κάνω. Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να συμβεί. Γιατί δεν ήταν όλα τα παιχνίδια να γίνουν τώρα. Δεν θα γινόταν τώρα και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο και ο Εκατομμυριούχος. Εγώ θεώρησα ότι για τα 3 χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1, έβαλα μέσα στο θέμα του συμβολαίου ότι θα ήθελα αυτά τα δύο προγράμματα αν γίνουν στην Ελλάδα να έχω μια επιλογή», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Θα παρουσιάσει ή όχι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τελικά το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος»; «Η συζήτησή μας έχει μείνει εκεί» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Ευαγγελία Μουρμούρη

"Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπιασα τον γιο του και του...": Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος