The Bachelor 2: «Σκοτώθηκαν» Φαίη και Άννα - Της πέταξε τη σαμπάνια και ο Αλέξης... (Video)

Άγριος τσακωμός στην Τελετή των Ρόδων

Ένας άγριος σκοτωμός σημειώθηκε στην αποψινή Τελετή των Ρόδων του Bachelor 2 μεταξύ της Φαίης και της Άννας. Και οι δύο έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα να γίνονται μεταξύ τους όλο και πιο ανταγωνιστικές. Ενώ, δεν είναι και τόσο φίλες τελικά όσο φαινόταν στην αρχή του Bachelor 2 η Φένια και η Φαίη. Και αυτό γιατί η πρώτη κάρφωσε τα όλα όσα της εκμυστηρεύτηκε η δεύτερη.

Expand player

Ο Αλέξης κάλεσε και τις δύο κοπέλες στον καναπέ προκειμένου να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, αυτό είχε πολύ άσχημη τροπή. Και αυτό γιατί και οι δύο άρχιζαν να φωνάζουν, με τον Αλέξη να μην αντέχει άλλο και να σηκώνεται να φεύγει. Μάλιστα, η Φαίη δεν δίστασε να ρίξει την σαμπάνια πάνω στην Άννα και να γίνει ο κακός χαμός.

Ο τσακωμός Φαίης - Άννας στο Bachelor 2

The Bachelor 2: Ο Αλέξης φίλησε την Άννα και η Φαίη τα έσπασε όλα!

Τα κορίτσια του The Bachelor 2 βρέθηκαν σήμερα σε ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά και η αλήθεια είναι πως η Φαίη βγήκε λίγο εκτός εαυτού όταν είδε τον περιζήτητο εργένη να φιλάει παθιασμένα την Άννα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους. Παράλληλα, δείτε τη σκηνή ντροπή που βγήκε στον αέρα και έκανε μέχρι και τον Παππά να κοκκινήσει!

Η Φαίη έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Αλέξη. Μάλιστα στην προηγούμενη τελετή των ρόδων λιποθύμησε από την αγωνία της. Στο σημερινό ραντεβού βέβαια, τα είδε πραγματικά όλα και δεν άντεξε τον ανταγωνισμό.

Η έκρηξη της Φαίης στο The Bachelor 2

«Δεν γίνεται αυτό το πράγμα», ούρλιαξε και πέταξε το ποτήρι της σαμπάνιας στο πάτωμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

The Bachelor 2: Αποκάλυψη - Δεν ήταν ο Αλέξης Παππάς ο εκλεκτός

Άλλος άνθρωπος η Ιζαμπέλα από το Bachelor: Δείτε την φουλ αδύνατη να ξεσηκώνει τα πλήθη