The Bachelor 2: Απίστευτο - Παίκτρια ετοιμάζει... χυλόπιτα για τον Παππά

«Δεν εντυπωσιάστηκα...»

Από την μια υπάρχουν οι έντονοι τσακωμοί από τα κορίτσια καθώς προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Bachelor, κοινώς του Αλέξη Παππά και από την άλλη υπάρχουν κι άλλες που δεν εντυπωσιάστηκαν πολύ όταν τον είδαν.

Expand player

Πιο συγκεκριμένα, η Λάουρα εξομολογήθηκε στην Νατάσα πως δεν ενθουσιάστηκε τόσο όταν είδε τον Αλέξη ενώ δηλώνει πως δε θα τον διεκδικήσει αλλά θα περιμένει από τον ίδιο να κάνει την πρώτη κίνηση.

Άραγε τι θα κάνει αργότερα η Λάουρα προκειμένου να «ανταπεξέλθει» μέσα στην βίλα μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος;

The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς και τα κορίτσια του! Τα πιπεράτα σχόλια, οι Survivors και οι απαγγελίες - Γλέντι στο twitter με την Αθηνά που δηλώνει μόλις... 26!

To The Bachelor 2 ξεκίνησε και ο Αλέξης Παππάς στάθηκε στο κόκκινο χαλί για να γνωρίσει για πρώτη φορά τις 21 κοπέλες οι οποίες θέλουν να διεκδικήσουν την καρδιά του.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο καθώς συμμετείχε στο Survivor, αποφάσισε να φορέσει το κοστούμι του και να βρει τον έρωτα. Και έτσι στάθηκε έξω από τη βίλα των κοριτσιών για να τις υποδεχτεί.

Λίγο πριν τη γνωριμία του Bachelor με τα κορίτσια, εμφανίστηκε στις οθόνες μας ένα βίντεο όπου ο Αλέξης Παππάς μας ξανασυστήνεται και αποκάλυψε πως είναι μια ευκαιρία το ριάλιτι για να τον γνωρίσει ο κόσμος ξανά και να βρει την επόμενη σύντροφο του.

Στο κόκκινο χαλί του Bachelor εμφανίστηκαν κορίτσια τα οποία εντυπωσίασαν τον Αλέξη Παππά καθώς φρόντισαν να φέρουν το κατιτίς τους για να τραβήξουν λίγο παραπάνω τα βλέμματα.

Μια από τις “εκλεκτές”, η Αθηνά, η οποία μας ήρθε από τη Νέα Υόρκη, έφερε στον Αλέξη Παππά φέτα την οποία έφτιαξε μόνη της και ζήτησε από τον άνδρα που θα της κλέψει την καρδιά, να της τραγουδήσει Αντώνη Ρέμο για να χορέψει.

Η Ντίνα, μια άλλη παίκτρια, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Αλέξη Παππά, με το όργανο της το οποίο είναι ένα σαξόφωνο και να του παίξει ένα τραγούδι.

Τα κορίτσια θα κάνουν πολλά για να τον κατακτήσουν και οι εκπλήξεις δε σταματούν!

Πανικός στο Twitter με το Bachelor: Τα πιπεράτα σχόλια, οι Survivors και οι απαγγελίες

Τα 21 κορίτσια έκαναν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν. Έφεραν χειροποίητη φέτα, επιστράτευσαν σαξόφωνα και μπάλες ποδοσφαίρου και άλλα πολλά. Αλλά μια ήταν αυτή που προκάλεσε πανικό στο Twitter.

H Βαλέρια απήγγειλε στον Αλέξη Παππά κάποιους στίχους. Και αμέσως έγινε viral καθώς ξεδίπλωνε το ταλέντο της μπροστά στον Bachelor. Οι τουιτεράδες, φυσικά, δε θα μπορούσαν να αφήσουν εκτός και τους πρώην συμπαίκτες του Αλέξη Παππά στο Survivor και χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες και ατάκες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε τα ξεκαρδιστικά tweets για το Bachelor 2:

Οι τουιτεράδες καθημερινά δίνουν “πόνο” για τα ριάλιτι! Και αναμένεται να διαβάσουμε και άλλα πετυχημένα tweets για το ριάλιτι του έρωτα!

«The Bachelor 2»: Γλέντι στο twitter με την Αθηνά που δηλώνει μόλις… 26!

Εντυπωσιακές παρουσίες μπήκαν στο ριάλιτι, όμως η 26χρονη! Αθηνά κέρδισε τους χρήστες του twitter.

«Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έρχεται κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Λατρεύει τους ελληνικούς χορούς και θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα. Έχει τεράστια αδυναμία στην ελληνική φέτα.

Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φέτα! Πιστεύει πολύ στο Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης», αναφέρεται στο βιογραφικό της.

Δείτε το πάρτι στο twitter:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

The Bachelor 2: Ο Παππάς που μιλούσε για «καρκίνωμα» στο Survivor τώρα... νιώθει αμήχανα με τους χαρακτηρισμούς

The Bachelor 2: Τι σημαίνει το «κοτόπουλο μπλοκ» της... 26χρονης Αθηνάς που έγινε viral