Αντιδήμαρχος, Κεχαγιάς και Θέμης: Παλιοί παίκτες μπαίνουν στο Big Brother 2!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

Το Big Brother έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά μας εδώ και μια εβδομάδα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Expand player

Τα πρώτα δείγματα γραφής από το Big Brother 2 δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, με τα νούμερα τηλεθέασης να χαρακτηρίζονται χαμηλά, ειδικά για τις πρώτες μέρες προβολής του.

Έτσι η παραγωγή φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφαση να αλλάξει πολλά! Μερικά από αυτά που θα αλλάξει είναι και η είσοδος, όχι απλά νέων παικτών, αλλά και παλιών από το Big Brother 1! Η απόφαση φέρεται να έχει παρθεί οριστικά και μένει να δούμε πότε και ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες!

Το Big Brother βαδίζει στα βήματα του... Survivor, αφού πρόκειται για ένα άλλο πρόγραμμα - ριάλιτι που έχει δώσει αρκετά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του ΣΚΑΙ! Έτσι, όπως έγινε στο παρελθόν με είσοδο παλαιότερων παικτών (πχ. της Κατερίνας Δαλάκα) το ίδιο θέλουν να πράξουν και με το Big Brother!

Τα πρώτα ονόματα που έχουν διαρρεύσει πως βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι του Χρήστου Μακρίδη (Αντιδήμαρχος), του Θέμη αλλά και του Δημήτρη Κεχαγιά! Στόχος της παραγωγής είναι να βάλει στο παιχνίδι παίκτες που δεν είχες καλές σχέσεις μεταξύ τους, ώστε να υπάρξουν εντάσεις γι' αυτό και έχει απορριφθεί το σενάριο να μπουν μαζί στο παιχνίδι δίδυμα όπως ο Αντιδήμαρχος με τον Μπέντζαμιν ή ο Θέμης με την Αφροδίτη!

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες μέρες, αφού το σενάριο αυτό πιθανότατα δεν θα αργήσει να το δούμε!

Big Brother 2 - trailer 06/09: Άγριος καυγάς για Μαίρη και Στηβ!

Η εβδομάδα, όπως φαίνεται, θα ξεκινήσει με ένα πολύ δυνατό Big Brother επεισόδιο αφού ο Στηβ Μιλάτος θα έχει το πρώτο του... ερωτικό καυγαδάκι με την Μαίρη Βαρσάμη.

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο είχε παραδεχτεί μπροστά στις κάμερες πως του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον η Μαίρη ενώ την Παρασκευή στο live ανέφερε πως ναι μεν του αρέσει αλλά δεν είναι αυτή ο βασικός του στόχος, χωρίς να αποκαλύπτει ποια θέλει πραγματικά.

Σήμερα, λοιπόν, όπως φαίνεται και στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω οι δυο τους θα έρθουν σε μια έντονη διαμάχη με τον Στηβ να την παρατάει και να φεύγει από το δωμάτιο! Όλο αυτό ή που θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα ή στην απόλυτη καταστροφή.

Το σημερινό 6/9 trailer του Big Brother

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σάλος στο Big Brother: Στην φόρα βίντεο παίκτη που αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε καθρέφτη!

Big Brother 2 - Highlights 31/8: Βγήκαν τα «μαχαίρια» και... τα «βελάκια» του έρωτα