Τραγική κατάληξη στο Deal: Πήρε 7.000 ευρώ και... τα έχασε!

Πήρε το ρίσκο και βρέθηκε... στο μηδέν

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Βασίλη στο Deal, με τον ίδιο να παίρνει το μεγάλο ρίσκο και να χάνει τα 7.000 ευρώ, που είχε κερδίσει ευφυέστατα προηγουμένως από τον τραπεζίτη.

Expand player

Σήμερα (10/5), ήταν η σειρά του Βασίλη από τον Νομό Αττικής να διαγωνιστεί στο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου και να τα βάλει με τον τραπεζίτη. Το παιχνίδι, όπου προηγουμένως είχε εμφανιστεί μια πανέμορφη Θεσσαλονικιά, του πήγε αρκετά καλά, καθώς κράτησε για αρκετή ώρα τα μεγάλα ποσά, μέχρι που αποφάσισε να αποσυρθεί, έχοντας στο παιχνίδι τα 10.000 και τα 60.000 ευρώ.

Deal: Έτσι έχασε τα 7.000 ευρώ... σε μια κίνηση ο Βασίλης

Ο Βασίλης, που βρίσκεται στην Ελλάδα ξανά τους τελευταίους εννέα μήνες, όντας νωρίτερα στον Καναδά για να ξεχρεώσει και να φτιάξει τη ζωή του, με πατέρα από τα Ιωάννινα και μητέρα από την Αιθιοπία, ικανοποιήθηκε από την προσφορά των 7.000 ευρώ και τα πήρε. Ο ίδιος, όμως, δε σταμάτησε σε εκείνο το σημείο, όπως όλοι θα περίμεναν.

«Όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα», λέει μια παροιμία και αυτή βρήκε απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωσή του. Ο Βασίλης επέλεξε να πάει για την επιλογή του 23ου κουτιού, αλλά... την πάτησε, καθώς πήρε εκείνο, που μηδενίζει το προηγούμενο ποσό, το οποίο έχει κερδίσει ο παίκτης.

Κάπως έτσι, τα 7.000 ευρώ έκαναν... φτερά, παρότι νωρίτερα είχε δικαιωθεί για την απόφασή του να αποδεχθεί την προσφορά. Τουλάχιστον, βέβαια, ακόμη κι έτσι δεν έπαθε μεγάλη ζημιά, αφού όπως είπε στην αρχή, τα χρήματα θα πήγαιναν για αποταμίευση στην τράπεζα, έχοντας διευθετήσει τα οικονομικά του και μην χρωστώντας σε κανέναν.

Λίγα λόγια για το Deal

Η τύχη είναι και πάλι στα χέρια σου!

Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει για 5η σεζόν στο πιο τυχερό πλατό της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Deal» ανανεώνεται, τα ποσά μοιράζονται και πάλι στα κουτιά, οι παίκτες παίρνουν ξανά τις θέσεις τους και ο Τραπεζίτης κάθεται πλάι στην τηλεφωνική του συσκευή.

Το «Deal» είναι ξανά στο εντυπωσιακό του πλατό και υπόσχεται περισσότερα κέρδη, αδρεναλίνη, χιούμορ, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά-έκπληξη, αλλά και το μαγικό κουτί με το νούμερο 23. Αυτή είναι η καλύτερη συμφωνία που έκλεισες ποτέ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Deal: Ο κουμπάρος του Φορτούνη δέχθηκε απανωτά τα «γκολ» κι έφυγε... ταπί

Deal: Ο «Χαϊλάντερ» με αγαπημένη λέξη το «μαλ@@@@» πήρε 20.000 και «τσάκισε» τον τραπεζίτη!