Φάρμα: Αυτοί είναι οι δύο υπηρέτες της Ειρήνης Κολιδά

Ποιους διάλεξε;

Τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας ανακοίνωσε στην Φάρμα η Ειρήνη Κολιδά, μιας και αυτή ορίστηκε ως αρχηγός της νέας εβδομάδας.

Expand player

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου η αρχηγός να πει μπροστά σε όλους τα ονόματα των δύο υπηρετών.

Φάρμα: Αυτούς διάλεξε για υπηρέτες η Ειρήνη Κολιδά

Αφού πρώτα προηγήθηκε ο τσακωμός για ντομάτα, αμέσως μετά η Ειρήνη ανακοίνωσε πως για αυτήν την εβδομάδα, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και η Κάτια Δέδε αναλαμβάνουν τα καθήκοντα του υπηρέτη, δηλαδή να φροντίζουν τον αχυρώνα, τα ζώα, το σπίτι του αρχηγού αλλά και να μαγειρεύουν.

Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου άρχισε πάλι να μιλά μόνος του αλλά... βγήκε δημοφιλέστερος

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ψηφίστηκε από τον κόσμο ο Στράτος Τζώρτζογλου ως ο πιο αγαπητός παίκτης της Φάρμας, με τον ίδιο να συγκινείται αρκετά, έχοντας νωρίτερα... μονολογήσει ξανά.

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει γίνει μια αλλαγή στο παιχνίδι και αυτή αφορά τον κόσμο, ο οποίος ψηφίζει για κάθε εβδομάδα τον πιο αγαπητό παίκτη, δίνοντας του αυτόματα ασυλία, μετά την ανακοίνωση του αρχηγού της εβδομάδας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στράτος βγήκε ο πιο δημοφιλής, κάτι που επαναλήφθηκε και αυτήν την φορά, με τον ίδιο να συγκινείται και να ξεσπά σε δάκρυα!

Φάρμα: Ο νέος... μονόλογος του Τζώρτζογλου

Σε έναν απίστευτο μονόλογο προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τον Θανάση Πάτρα να είναι ο υποτιθέμενος συνομιλητής του.

Οι δύο εν δυνάμει αγρότες είναι αρκετά κοντά στο παιχνίδι και μιας και είναι από τους μεγαλύτερους εκεί, αναλαμβάνουν αρκετά πράγματα.

Ο Στράτος ξύπνησε τον Θανάση προκειμένου να μοιραστεί μαζί του ότι κάποιος του «έκλεψε» το αυγό του και δεν είχε να φτιάξει ομελέτα. Ο ίδιος όμως φαίνεται να είχε ξυπνήσει με αρκετές διαθέσεις και πήγαινε κατευθείαν από το ένα θέμα μετά το άλλο.

Το αστείο όμως είναι πως ο Θανάσης Πάτρας δεν του απάντησε ποτέ σε όλο αυτό το παραλήρημα, με τον ηθοποιό ωστόσο να συνεχίζει απτόητος τον μονόλογο του!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φάρμα: «Έκρηξη» Μαντζουράνη με την τριάδα - Τους χώρισε ο Πάτρας

Φάρμα: Αυτές είναι οι δύο νέες υποψήφιες αρχηγοί - Έκπληξη από τη Μαρία Τοτόμη