Η Φάρμα: Πάτρας ή Τζώρτζογλου; Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Ποιος κατάφερε να νικήσει;

Στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση προχώρησαν σε μια κρίσιμη δοκιμασία, προκειμένου ένας από τους δύο να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας.

Expand player

Οι δύο παίκτες που βρισκόντουσαν μια ανάσα πριν την αρχηγεία ήταν ο Θανάσης Πάτρας και ο Στράτος Τζώρτζογλου. Έτσι λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να ξεκινήσει η δοκιμασία.

Νικητής λοιπόν αναδείχθηκε ο Θανάσης Πάτρας και έτσι ορίστηκε αυτόματα ως αρχηγός της εβδομάδας!

Η Φάρμα: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος με τον Τζώρτζογλου - «Εγώ προστασία και βοήθεια δεν χρειάζομαι από κανέναν!»

Φάρμα: Καυγάδες και εντάσεις με το καλημέρα σας είχε για ακόμη μια φορά, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να τα βάζει με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Οι δύο υποψήφιοι για την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας ορίστηκαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Θανάσης Πάτρας, με τον πρώτο να επιλέγεται από την Μαρία Θωμά ενώ ο δεύτερος από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Στράτος ήταν αυτός που θα έκρινε το αποτέλεσμα και έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Θανάση, επιλέγοντας τον δεύτερο με την δικαιολογία πως ο πρώτος χρειάζεται προστασία, καθώς λόγω κάποιων σωματικών του προβλημάτων θα ήταν ριψοκίνδυνο να αναλάβει τόσες ευθύνες.

Αυτές οι δηλώσεις φάνηκαν όμως να εκνεύρισαν τον Μιχάλη, με τον ίδιο να ξεσπά αμέσως μετά και να τονίζει πως δεν χρειάζεται από κανέναν ούτε βοήθεια αλλά ούτε και προστασία.

Φάρμα spoiler: Ντούπης και Κυριακή το πρώτο ζευγάρι - Έχουν έρθει αρκετά κοντά!

Φάρμα spoiler: Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού πως μέσα στη Φάρμα έχει αρχίσει σιγά σιγά να δημιουργείται ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

H εκπομπή έδειξε ένα στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να κάθονται μαζί και να συζητούν, ενώ είναι σίγουρο πως ο διάλογός τους θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια ξεκαθάρισε πως κανένας από τους δύο δεν έχει σχέση και έτσι το μεταξύ τους μπορεί να εξελιχθεί ανενόχλητα.

Το ειδύλλιο του Ντούπη και της Κυριακής στη Φάρμα

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Φάρμα spoiler: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος- «Θα γίνει της π@#τ@ν@ς αν βγει αρχηγός ο Τζώρτζογλου»! (Video)

Φάρμα spoiler: Αποχώρησε ο Ερωτόκριτος, δύο μέρες μετά την είσοδό του στο παιχνίδι