Η Φάρμα: "Κουφάθηκε" ο Σάκης Τανιμανίδης με το παρατσούκλι της Μαρίας Τοτόμη!

Ο παρουσιαστής έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα -δείτε εδώ την έναρξη και τα λόγια του παρουσιαστή- και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κατάφερε να μας... αφήσει με το στόμα ανοιχτό, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί... "κουφάθηκε" όταν άκουσε το παρατσούκλι της Μαρίας Τοτόμη;

Expand player

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε στη Μαρία να ψηφίσει ποιον ήθελε για αρχηγό. "Συνεχίζουμε στην επόμενη φίλη μου, τη Μαρία, αλλά έχουμε πολλές Μαρίες", είπε με την παίκτρια να αναφέρει ότι έχει κι αυτή παρατσούκλι.

Τότε, ο παρουσιαστής την ρώτησε ποιο είναι και εκείνη του απάντησε... "Πετράκης", αφήνοντάς τον άφωνο.

Λίγα λόγια για τη Μαρία

Η Μαρία είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και μαχήτρια. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν αντράκι και την αποκαλούν "Πετράκη". Ο γιος της είναι αυτός που την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή στη Φάρμα, γιατί θεωρεί ότι η μητέρα του είναι η ιδανική παίκτρια.

Η Φάρμα: Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας! (video)

Στη Φάρμα, μετά την έναρξη και τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή, παρακολουθήσαμε τη διαδικασία που οι παίκτες έπρεπε να βγάλουν τον αρχηγό της εβδομάδας. Αυτός που τα κατάφερε είναι ο Κωνσταντίνος Μακρής.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Οι παίκτες ψήφισαν με προσωπικά κριτήρια ποιον θέλουν για αρχηγό, όμως στη πορεία, κι ενώ είχαν βγάλει αρχηγό τον Ντούπι, ο Σάκης Τανιμανίδης τους πληροφόρησε πως δεν τελείωσε εκεί η διαδικασία.

Οι θέσεις των παικτών είχαν κάποια χαρτάκια που ένα από αυτά υποδείκνυε έναν ακόμα υποψήφιο για αρχηγό. Σήμερα ο τυχερός ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Στην πορεία οι δυο παίκτες μέσα από μια δοκιμασία κοπής ξύλων θα έφταναν στο τελικό αποτέλεσμα. Όποιος έκοβε πιο γρήγορα τα ξύλα αυτός και θα έβγαινε αρχηγός.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Φάρμα: Πλάνα από την ψηφοφορία για την ανάδειξη του αρχηγού