Γάμος "έκπληξη" στις 8 Λέξεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Στις 8 Λέξεις, ο Φρίξος, μετανιωμένος, κάνει τα αδύνατα δυνατά να πείσει την Έλλη ότι την αγαπάει και ότι θέλει να την παντρευτεί, αλλά η Έλλη δεν τον πιστεύει. Η επιμονή του όμως φέρνει γρήγορα αποτελέσματα και μια έκπληξη τους φέρνει πιο κοντά στον γάμο!

Expand player

Ο Φρίξος, μετά από πολύ κόπο, πείθει τελικά την Έλλη για τη μεταμέλειά του και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Στο μεταξύ η Έλλη, χαρούμενη με όλη αυτή την εξέλιξη, ανακοινώνει και κάτι ακόμα πολύ πιο σημαντικό στον Φρίξο: «Καλά, δεν θα το πιστέψεις. Αγάπη μου, έγινε θαύμα. Είμαι έγκυος. Περιμένουμε παιδάκι. Μπορείς να κάνεις παιδιά, είδες;», του λέει.

Ο Φρίξος όμως, που της έχει πει ψέματα στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδία, αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Έκπληκτη λοιπόν η Έλλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Ποιο θαύμα; Μια χαρά μπορώ να κάνω παιδιά. Έτσι το είπα τότε. Στην απελπισία μου για να σε κάνω να... διαβάστε περισσότερα για τη σειρά "8 Λέξεις" στο Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος "αδειάζει" την Ελισάβετ και τη χωρίζει οριστικά

Χωρισμοί "βόμβα" στις 8 Λέξεις: 5 ζευγάρια βάζουν τέλος