Χαμός με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Χαμός επικρατεί με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, με το γνωστό δημοσιογράφο να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης, κάνοντας πάντοτε τη διαφορά στην πρωινή ζώνη.

Expand player

Ο έμπειρος παρουσιαστής έχει πάντοτε το δικό του, ξεχωριστό, τρόπο για να βρίσκεται στην κορυφή, με τον ίδιο να είναι πάντοτε ο νικητής στη «μάχη» της ενημέρωσης για τον ΑΝΤ1 εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά στις μετρήσεις της Nielsen.

Γιώργος Παπαδάκης: «Σάρωσε» ξανά στην τηλεθέαση

Ο Παπαδάκης πήρε για ακόμη μια φορά την πρωτιά την Παρασκευή (22/1), με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πάντοτε να καταφέρνει να «διαλύσει» τον ανταγωνισμό της, όσο σκληρός κι αν γίνεται αυτός μέσα στα χρόνια, με μια γυναίκα τελευταία να είναι ο «εφιάλτης» του.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 11,9
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 15,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9,5
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9,7
  • ALPHA: Happy Day 15,3

Κινδύνεψε να πνιγεί ο Γιώργος Παπαδάκης: "Μου έσωσαν τη ζωή!"

"Πνιγόμασταν μέσα στο σπίτι μας. Μας έσωσε ο Μάκης Κουρής!", είχε αποκαλύψει στο κοινό του ο Γιώργος Παπαδάκης όταν περιέγραψε πως κινδύνεψε να πνιγεί. Πρόκειται για ένα περιστατικό που λίγοι θυμούνται.

Κι όμως, ήταν τυχερός! Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν το νερό μπήκε στο σπίτι τους! Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια παλαιότερης εκπομπής του, είπε τη δική του εμπειρία με αφορμή τον τυφώνα Ζορμπά!

"Το έχω ζήσει. Όταν με ξύπνησε ο Μάκης Κουρής και να είναι καλά. Ο Μάκης έμενε στο πάνω σπίτι και στο κάτω εγώ. Όταν με ξύπνησε χτυπώντας δυνατά την πόρτα και κατέβηκα από το κρεβάτι το νερό μου έφτανε μέχρι το γόνατο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες.

Όταν άνοιξα την πόρτα το νερό έπεσε πάνω μας και ίσα που πρόλαβα να πάρω αγκαλιά τη γυναίκα μου -δείτε εδώ το πρόσωπό της- και να τη βγάλω έξω και το σπίτι γέμισε νερό. Μέσα σε δύο λεπτά είχε φτάσει σε ύψος 1.80, το μέτρησα. Και πάντα τον καλό συνάδελφο, Μάκη Κουρή και τη γυναίκα του θα τους έχω στο μυαλό μου γιατί μου έσωσαν τη ζωή στην κυριολεξία"!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ξανά πατέρας ο Γιώργος Παπαδάκης - Συγκίνηση για τον παρουσιαστή

"Μη μπερδεύουμε τη γραβάτα με το σώβρακο": Ποιους κατακεραύνωσε ο Γιώργος Παπαδάκης;