Στη φυλακή ξανά η Ελένη - Εξελίξεις "φωτιά" στις Άγριες Μέλισσες

Σούπερ αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια!

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη και τον Βόσκαρη συνεχίζεται αμείωτος και ο καθένας από την πλευρά του χρησιμοποιεί ό,τι στοιχείο έχει προκειμένου να τιμωρήσει τον άλλον! Μόνο που και αυτή τη φορά ο Μάνος έχει κρυμμένο άσο και καταφέρνει να ξανακλείσει την Ελένη στη φυλακή! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

Expand player

Όσο κι αν προσπάθησαν η Ελένη με τον Λάμπρο να σώσουν τη Σοφούλα από τα χέρια του Βόσκαρη δεν τα κατάφεραν, καθώς η νεαρή κοπέλα είναι αποφασισμένη για την επιλογή της να παντρευτεί τον διοικητή του Διαφανίου: «Κανείς δεν σας δίνει το δικαίωμα να ανακατεύεστε στη ζωή μου! Και σας παρακαλώ να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά», τους ξεκαθαρίζει, ενώ παράλληλα ο Μάνος καταφέρνει με τον τρόπο του να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα για όσα ακούγονται για εκείνον και να δεχτούν τους αρραβώνες τους!

Στην πραγματικότητα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους για την επιλογή της κόρης τους να τον παντρευτεί. «Μήπως κάνουμε λάθος που δίνουμε το κορίτσι μας στον Βόσκαρη; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, δεν είναι τυχαίο που κανένας δεν τον συμπαθεί», αναρωτιέται ο Τόλλιας, με την Παγώνα να συμμερίζεται μεν τη δυσπιστία του, αλλά από την άλλη να θεωρεί καλή επιλογή έναν άντρα με... διαβάστε περισσότερα για τη σειρά "Άγριες Μέλισσες" στο Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες: Δόθηκε το απόλυτο σπόιλερ από πρωταγωνίστρια της σειράς

TiVi ΣΙΡΙΑΛ: Φρίκη στις Άγριες Μέλισσες με τον Βόσκαρη