Ήλιος: Ο Δήμος ψάχνει απεγνωσμένα την Μυρτώ - Τι θα δούμε απόψε

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος: Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ANT1, Ήλιος, καθώς η ξαφνική επίθεση στον Ντίνο μέσα στη φάρμα, βάζει σε υποψίες τον ίδιο αλλά και την Αλίκη για τις προθέσεις του Μάνου.

Expand player

Ο Δήμος ψάχνει απεγνωσμένα τη Μυρτώ, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Αλέκο, ο οποίος τον ενημερώνει ότι κρατάει τη Μυρτώ και δεν θα την αφήσει αν ο Δήμος δεν του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει.

Ο Φίλιππος οργίζεται όταν μαθαίνει απ’ τον Πέτρο ότι η Λήδα σκέφτεται να φύγει απ’ την πόλη... Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τον Δήμο να μιλήσει στον Δημήτρη για την απαγωγή της Μυρτώς, αλλά εκείνος φοβάται πως οι απαγωγείς θα κάνουν κακό στο παιδί του… Η Αλίκη καλεί τον Δημήτρη σε τραπέζι κι η σχέση τους δείχνει να γίνεται όλο και πιο στενή.

Ο Μάρκος πιάνει δουλειά στην εταιρεία της Αλεξάνδρας και κανείς δεν υποψιάζεται τις αληθινές του προθέσεις και τον κίνδυνο που διατρέχει η ερωτευμένη Εύα απ’ αυτόν. Μια εντελώς απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη που θα φέρει τα πάνω κάτω… Παράλληλα αν δεν προλάβατε να δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη εδώ.

Ήλιος: Επεισόδιο 84

Η μετάθεση του Δημήτρη αιφνιδιάζει τους πάντες. Ο Φίλιππος ψάχνει με αγωνία ποιος και γιατί θέλει να καταστρέψει τη μητέρα του. Αυτή τη φορά το δίλλημά του είναι ή η εταιρία ή η ίδια του η μάνα…

Όλες οι προσπάθειες του Δήμου για να βρει τα χρήματα πέφτουν στο κενό με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά στο μηδέν και η Μυρτώ στο έλεος εκλιπαρώντας να τη σώσει. Ταυτόχρονα ο Δημήτρης, που έχει καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, παρακαλεί το Δήμο να του μιλήσει και να τον αφήσει να τον βοηθήσει σε ό,τι του συμβαίνει…

Ο Πέτρος απειλεί την Εύα να τερματίσει την σχέση της με τον Μάρκο. Η ευρηματική, όμως, Εύα βρίσκει για μια ακόμα φορά τον τρόπο να ξεγλιστρήσει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ήλιος: Ο Δημήτρης καταφέρνει να καθησυχάσει την Αλίκη για τις φοβίες της

Ήλιος: Ο Φίλιππος ανακοινώνει στην Αλίκη το χωρισμό του