Mega: Επιστρέφει θρυλική σειρά του καναλιού

Θα «τινάξει» στα ύψη την τηλεθέαση

Mega: Επιστρέφει με νέα επεισόδια ακόμα μία θρυλική σειρά του καναλιού! Το κανάλι του Mega είναι έτοιμο να επαναφέρει επιτυχημένη σειρά και να την ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Expand player

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου για την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», το «Κάτω Παρτάλι» είναι ένα βήμα πριν τα γυρίσματα νέων επεισοδίων, χρόνια μετά τον «ξαφνικό του θάνατο», που δεν του επέτρεψε ποτέ να ολοκληρωθεί σεναριακά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ Mega και συντελεστών, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να έχουν αποκατασταθεί και τις συζητήσεις για τα νέα επεισόδια να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Το deal είναι ένα βήμα πριν «κλειδώσει», με τη σειρά να αναμένεται να επιστρέψει την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022.

Δείτε το βίντεο:

Οριστικό τέλος για εκπομπή του Mega

Αυλαία... ρίχνει ένα από τα νέα projects του Mega, το οποίο δεν αναμένεται να συνεχίσει με νέα επεισόδια. Για ποιο παιχνίδι πρόκειται;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το "Πρωινό", πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι "Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ" με τη Σμαράγδα Καρύδη, το οποίο έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν των 70 επεισοδίων, κλείνει τον κύκλο του, διότι δε δόθηκε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν ξανά γυρίσματα, με τους συντελεστές να έχουν ήδη ενημερωθεί.

Ωστόσο, η Σμαράγδα Καρύδη, μένει στο Mega και αναμένεται να αξιοποιηθεί σε άλλο project, με το επικρατέστερο σενάριο να τη θέλει να επιστρέφει με το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι "Celebrity Game Night" που παρουσίαζε στο ίδιο κανάλι και στο παρελθόν. Εκτός όμως, από αυτή την είδηση, διαβάστε εδώ ποιο όνομα - έκπληξη "μετακόμισε" στο mega.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

BOMΒΑ τώρα στο MEGA!!!

Επιστροφή «φωτιά» στο MEGA

TAGS