Κόλαση στον ΑΝΤ1: "Βροχή" οι παραιτήσεις από το πάνελ του Πρωινού μετά την επιστροφή Λιάγκα

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι - Δεν άρεσε σε πολλούς η επιστροφή του Λιάγκα!

Ραγδαίες εξελίξεις για την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά ότι επιστρέφει ο Γιώργος Λιάγκας.

Expand player

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο ηθοποιός που προστέθηκε φέτος στην ομάδα της εκπομπής, παραιτήθηκε και δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Η ίδια πληροφορία για παραίτηση από την εκπομπή ήρθε στο φως και για την Κόνι Μεταξά, η οποία λέγεται πως θα συνεργαστεί με τη "Φάρμα".

Η αποκάλυψη έγινε από την Ματίνα Νικολάου και τον Νίκο Μουτσινά στον "αέρα" της εκπομπής του, "Καλό Μεσημεράκι".

Επίσης αναφέρθηκαν ακόμα στις δύο νέες προσθήκες στο πάνελ του Πρω1νού. Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία δε θα είναι στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη τελικά, αλλά και τον Τάσο Τεργιάκη.

"Έσκασε" μούρη και πάλι στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας (video)

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει σιγά σιγά την επιστροφή του ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ANT1, στο "Πρωινό", όπου για ακόμη μία φορά θα βρεθεί στο πλάι της Φαίης Σκορδάς. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνιση του στο πλατό διότι "έσκασε" και πάλι την στιγμή που έφτιαχναν κεφτεδάκια.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι επιστρέφει για τα καλά στο "Πρωινό" πλάι στην πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά αρκετά σύντομα ενώ έκανε και πάλι άλλη μία εμφάνιση στο πλατό.

Γιώργος Λιάγκας: Η επιστροφή του που τους εξέπληξε όλους

Μόλις είχε τελειώσει η Λίτσα Πατέρα με τα ζώδια της Πέμπτης στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά τής επιφύλασσέ μια έκπληξη που λέγεται: Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο παράθυρο και η αστρολόγος έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Λίτσα να σου ζητήσω μια προσωπική χάρη;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Την μέρα που θα ξεκινήσουμε με την Φαίη στο Πρωινό, την άλλη Δευτέρα νομίζω, να είσαι εδώ στο πλατό».

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να μιλάει για επιστροφή του στις 25 Ιανουαρίου, αλλά η Φαίη Σκορδά θα πάρει την απόφαση, πράγμα το οποίο έκανε η ίδια ξεκάθαρο στον αέρα. «Εσύ Φαίη μου, όλα εσύ! Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο έρχομαι! Το όνειρό μου ήταν να κάτσω πάνελ μαζί με τον Ουγγαρέζο δίπλα σε σένα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δεν είναι ψέμα: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί!

Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ από τον Μουτσινά: "Ο Λιάγκας είναι..."!!! (ΒΙΝΤΕΟ)