Elif: Η Μελέκ ψάχνει την κόρη της - Θα συναντηθούν;

Τι θα δούμε σήμερα 14/01 στο STAR;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά "Elif". Τι θα δούμε σήμερα 14/01 στο STAR; Η Μελέκ πηγαίνει στο πάρκο γιατί πιστεύει πως εκεί είναι η Ελίφ!

Expand player

Elif - Όλες οι εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο

Επεισόδιο 756:

Η Μελέκ είναι μόνη της και προσπαθεί να ζεσταθεί με μια παλιά σόμπα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η Βιλντάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για την οικογένειά της. Θέλει να μάθει αν ο Ταρίκ ήξερε τη μητέρα της Ελίφ. Η Ελίφ της λέει πως η μητέρα της και ο Ταρίκ δε γνωρίζονταν. Επίσης της λέει πως δεν έχει πατέρα.

Η Μελέκ πηγαίνει στο πάρκο γιατί πιστεύει πως εκεί είναι η Ελίφ. Βλέπει ένα κοριτσάκι που μοιάζει στην Ελίφ και το αγκαλιάζει αλλά η μητέρα του παιδιού το απομακρύνει αμέσως και η Μελέκ φεύγει. Μόλις φεύγει η Μελέκ φτάνουν στο πάρκο η Βιλντάν με την Ελίφ.

Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν με τον Γιουσούφ και την Ιντζί. Ο Κερέμ έχει άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία για την εταιρεία. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη είναι θυμωμένη μαζί του επειδή δε βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί.

Ο Ταρίκ της ζητάει να δει το γάμο του σαν μια επαγγελματική συμφωνία, γιατί για αυτόν έτσι είναι και της λέει πως εκείνη είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή του. Η Ράνα έχει τα δικά της σχέδια και του λέει πως θέλει να κάνει κάτι για εκείνη, έτσι μόνο θα τον εμπιστευθεί ξανά. Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα του ζητήσει κάτι πολύ σπουδαίο αλλά η Ράνα του ζητάει απλά να δειπνήσουν μαζί.

Ο Ταρίκ κάνει αμέσως κράτηση σε ένα καλό εστιατόριο. Λίγο αργότερα τον καλεί η Χουμεϊρά και του προτείνει να δειπνήσουν μαζί αλλά ο Ταρίκ της λέει πως έχει δουλειά και θα το κανονίσουν ένα άλλο βράδυ. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται. Η Παρλά κάνει έκπληξη στον Κερέμ και εμφανίζεται στο γραφείο του με μια πίτσα.

Τώρα που η Ρεϊχάν έφυγε πιστεύει πως έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ. Ο Κερέμ αυτή τη φορά είναι πιο φιλικός μαζί της. Κι επειδή ξέρουμε, ότι θέλετε να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις, διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μελέκ και Elif νεκρές; Συνταρακτικές εξελίξεις

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Μελέκ - Πιστεύει ότι η κόρη της είναι νεκρή

TAGS