«Κόκκινος» συναγερμός στο Mega

Τι συνέβη;

«Κόκκινος» συναγερμός επικρατεί στο Mega, αφού το κανάλι αναμένεται να βιώσει όμορφες στιγμές απόψε (31/12) το βράδυ, συνοδεύοντάς μας στην αλλαγή του χρόνου προς το 2021.

Expand player

Mega: Πρωτοχρονιά με Κορομηλά-Ρέμο

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της γενιάς του και η Ρούλα Κορομηλά, η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα αξέχαστο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς απόψε στις 21:50 στο Mega, τη στιγμή που το κανάλι ενεργοποιεί μια νέα «βόμβα».

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του Mega.

«Απογείωση» στο Mega - Πανικός στο κανάλι (Video)

Ξεσήκωσε τους τηλεθεατές μέσω του Mega η Νατάσσα Θεοδωρίδου την παραμονή των Χριστουγέννων, σαρώνοντας σε τηλεθέαση σε όλα τα κοινά.

Ρεβεγιόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega έκαναν οι τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων. Η εκπομπή "Χριστούγεννα με τη Νατάσσα στο Mega" καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σε όλα τα κοινά σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση, την παραμονή των Χριστουγέννων, χθες Πέμπτη (24/12).

Συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε σαρωτική πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,3% (ΣΚΑΙ:11,3%, ALPHA:10,5%, ΑΝΤ1:7,5%, STAR:7,5%), όσο και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 22,4% % (ΣΚΑΙ:16,8%, ALPHA:9,4%, ΑΝΤ1:7,4%, STAR:7,0%).

Οι αξεπέραστες ερμηνείες της σπουδαίας τραγουδίστριας και της παρέας της κράτησαν τους τηλεθεατές συντονισμένους στο MEGA εκτινάσσοντας τα ποσοστά της τηλεθέασης στα ύψη και φτάνοντας σε επίπεδο λεπτού στο δυναμικό κοινό 18-54 μέχρι και το 39,6%. Κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 915.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 3.114.000 τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κοινού στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Mega με δώρο ένα αυτοκίνητο SUV CITROEN C3 AIRCROSS αξίας 20.600 € με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 257.218. Ο νικητής της χθεσινής βραδιάς θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Πάμε Δανάη".

Το κανάλι δίνει ραντεβού την "Πρωτοχρονιά στο Mega με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά" την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 21:50 σε ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο μουσική, ελπίδα, αισιοδοξία και μεγάλες εκπλήξεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Εφιαλτικά" Χριστούγεννα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Νίκος Ευαγγελάτος: Έκανε... "χαμό" στο Mega με τα νούμερα τηλεθέασης

BOMΒΑ τώρα στο MEGA!!!

TAGS