Χριστίνα Big Brother: Δείχνει το στήθος της σε νέο βίvτεο και η εικόνα μιλά από μόνη της!

Τα έδειξε όλα!

Το «Big Brother» μπορεί να έχει φτάσει στο τέλος του, η Χριστίνα Ορφανίδου, όμως, δεν λέει να αφήσει παραπονεμένους τους followers της.

Expand player

Μετά το τέλος της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ παραμένει ενεργή στα social media, με το τελευταίο της βίvτεο να ξεπερνά κάθε προσδοκία, σε ότι αφορά στο ανδρικό κοινό τουλάχιστον.

Η μελαχρινή πρώην παίκτρια του «Μεγάλου Αδερφού» τόνισε για ακόμα μία φορά το δυνατό της σημείο, χαρίζοντας στους ακολούθους της εικόνες μοναδικές, με τα σχόλια να περισσεύουν.

Αναρωτιέστε τι έκανε αυτή τη φορά;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Δείτε της στο Athensmagazine.gr:

Σάλος με την Χριστίνα του Big Brother: Πασίγνωστος Έλληνας ο τύπος που διέρρευσε το απαγορευμένο βίντεο!

Οι μπλόφες που «έφαγε» στα προσωπικά της, τής χάρισαν μία όμορφη κέντα-χρώμα στο Big Brother. Με την δύναμη ψυχής που έδειξε live, όταν διέρρευσε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, κέρδισε χιλιάδες υποστηρικτές.

Ανάμεσά τους και ο Αντρέας Μικρούτσικος που απ' την καρέκλα του ξεσπάθωνε για τον «αγύρτη» που προσπάθησε να της κάνει κακό. Η επαγγελματίας παίκτρια poker, Χριστίνα Ορφανίδου, ανοίγει τα χαρτιά της στο You και μιλάει για την περίοδο που άσπρισαν τα μαλλιά της, για το φλερτ στο Big Brother που δεν προχώρησε και για ένα κεφάλαιο στη ζωή της που ετοιμάζεται να κλείσει τον Μάιο στις δικαστικές αίθουσες...

Αμέσως μετά το Big Brother... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Θες να τα δεις; Πάρ’τα, κοίτα τα»: O Πυργίδης δείχνει το μόριό του στην Άννα – Μαρία στο Big Brother!

«Είναι ερωτευμένος μαζί μου»: Άνανδρη επίθεση στη Χριστίνα του «Big Brother»