"Έχασε" την ευκαιρία ο Βασιλάκος: Πήρε το αεροπλάνο και έφυγε η αγαπημένη του

Ο λόγος που την έκανε να φύγει

The Bachelor: Από ότι φαίνεται έχασε την ευκαιρία του ο Παναγιώτη Βασιλάκος να βρεθεί ξανά με την αγαπημένη του, τη Σία Βοσκανίδου, διότι η ίδια πήρε το αεροπλάνο και έφυγε, ενώ παράλληλα βρήκε αλλού την αγάπη μέσα από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της.

Expand player

Συγκεκριμένα η Σία Βοσκανίδου βρέθηκε στο αεροδρόμιο, δύο εβδομάδες μετά τον τελικό του The Bachelor, διότι επιστρέφει στο πατρικό της για να μπορέσει να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με τους δικούς της ανθρώπους.

The Bachelor: Ο λόγος που έφυγε με το αεροπλάνο

Μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους ακόλουθούς της ότι παίρνει το αεροπλάνο για να γυρίσει στο πατρικό της για να περάσει με την οικογένεια της την Πρωτοχρονιά.

Στην δημοσίευση απεικονίζεται η ίδια με μία διαφορετική μάσκα για την προστασία της από τον κορωνοϊό, αλλά αυτό που δεν υπολόγισε η ίδια είναι να την καταλάβουν στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να την κοιτούν.

Δείτε την δημοσίευση της

Ποια είναι η Σία Βοσκανίδου του The Bachelor

Η Αναστασία Βοσκανίδου, είναι 26 χρονών και είναι από την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε βρεφοκομείο και τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Αθήνα και ασχολείται με το μόντελινγκ.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: «Είμαι η Σία, είμαι 26 ετών, κατάγομαι από την Αλεξανδρούπολη και μένω τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει βρεφοκομεία και ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα άτομα που αγαπάω, καλώ στο σπίτι μου συνέχεια τους φίλους μου και τις φίλες μου και κάνουμε πάρτι. Πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών άλλα είναι κάτι που μπορείς να το βρεις πάρα πολύ δύσκολα. Μου έχει τύχει να είμαι πολύ δεμένη με κάποια κοπέλα και να μαλώσουμε επειδή είχε φλερτάρει με έναν άντρα που μου άρεσε.

Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός γιατί εκφράζομαι από αυτό και με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή. Είναι κάτι που το κάνω από μικρή και το αγαπώ πάρα πολύ. Πιστεύω πως κατά βάθος είμαι λίγο παραδοσιακή γυναίκα, στα επόμενα 3-4 χρόνια θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά. Αν ο bachelor θέλει κορίτσι για σπίτι, νομίζω με βρήκε».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μεγάλη αλλαγή για τη Νικόλ του «Bachelor» – Δείτε τη μεταμόρφωσή της!

Πετάει... σπόντες η Μαρίνα: Το υπονοούμενο μετά το The Bachelor που "πάγωσε" τον Βασιλάκο