Μεγάλη αλλαγή για τη Νικόλ του «Bachelor» – Δείτε τη μεταμόρφωσή της!

Τρομερή αλλαγή!

Μαζί κι ερωτευμέvοι εξακολουθούν να δηλώνουν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου, λίγες μόλις μέρες μετά τον τελικό του «The Bachelor».

Expand player

Αν και οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι ίδιοι εξακολουθούν να φωτογραφίζονται μαζί, με την τελευταία ανάρτηση της Νικόλ να «προδίδει» μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όπως φαίνεται, η ίδια προετοιμάζεται να αποχωριστεί το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, καθώς πλέον έχει υιοθετήσει μια πιο καστανή εκδοχή του ginger, έχοντας αφήσει πίσω της το φωσφοριζέ πορτοκαλί.

Εξάλλου, πρόκειται για μετάβαση που δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.

Αν κρίνουμε από παλιές φωτογραφίες της, πάντως, το καστανό χρώμα της πηγαίνει πολύ περισσότερο.

Για γέλια: Οι νέες φωτογραφίες Νικόλ-Βασιλάκου από το Bachelor δεν έπεισαν κανέναν!

The Bachelor: Συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις η Νικόλ Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το τέλος του ριάλιτι, παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Είτε μαζί, είτε χώρια, οι δυο τους είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται ως ζευγάρι για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνεπώς όπως όλα δείχνουν θα τους βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα σε κοινές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις τηλεοπτικές ή μη.

Κάπως έτσι, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μετά το τέλος της πρώτης κοινής συνέντευξής τους στον ALPHA, με τον Παναγιώτη να μην σταματά να αγκαλιάζει τη Νικόλ και να χαμογελά στον φακό.

Tο μόνο βέβαιο είναι πως αν πράγματι έχουν χωρίσει, όλο αυτό είναι εξαιρετικά άβολο…

The Bachelor: Η κοινή φωτογραφία που δεν έπεισε κανέναν

Πιο hot κι από τη Σία: Η Αναστασία μετά το Bachelor έγινε… άλλη!

The Bachelor - Αναστασία: Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο πρώτος κύκλος ριάλιτι και ήδη πολλές από τις παίκτριες έχουν προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους.

Ανάμεσα σ' αυτές είναι και η 24χρονη Αναστασία Σεβαστιάδου η οποία άφησε πίσω της την εικόνα του «κοριτσιού» του Bachelor και μεταμορφώθηκε σε… γυvαίκα με τα όλα της.

Στις νέες φωτογραφίες που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram τη βλέπουμε πιο εvτυπωσιακή από κάθε άλλη φορά, με τα σχόλια να είναι πολλά και δικαίως.

Είστε έτοιμοι να δείτε τη νέα της εικόνα; Με την ευκαιρία δείτε και ποια είναι η νέα σύντροφος του Βασιλάκου μετά το τέλος του Bachelor!

Αναστασία The Bachelor: Δείτε τη νέα της εικόνα

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γυναικάρα: Η αδερφή του Βασιλάκου είναι πιο εvτυπωσιακή και από τις 20 παίκτριες του Bachelor

"Σε μισώ!": Οργισμένη η Αντζελίνα από το The Bachelor - Τι συμβαίνει;