Οριστικό τέλος για δύο σειρές του ALPHA

Ρίχνουν αυλαία!

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος για δύο αγαπημένες σειρές του Alpha, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι σχεδιάζει το νέο του πρόγραμμα με αποτέλεσμα να... "μαγειρεύει" μεγάλες αλλαγές για τη σεζόν 2021 - 2022.

Expand player

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η σειρά "Έλα στη θέση μου" θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές τον επόμενο Ιούνιο, καθώς το κανάλι δεν επιθυμεί να δώσει το πράσινο φως για μία ακόμα σεζόν.

Τα νούμερα τηλεθέασης μπορεί να παραμένουν ικανοποιητικά, όμως, οι ιθύνοντες πιστεύουν πως δεν έχει κάτι περισσότερο να δώσει μιας και προβάλλεται αρκετά χρόνια.

Τέλος, η δεύτερη σειρά που δεν πρόκειται να μας χαρίσει νέα επεισόδια μετά το καλοκαίρι είναι η "Αγγελική", καθώς τα νούμερα δεν υπήρξαν τα αναμενόμενα και το κανάλι θεωρεί πως δεν έχει νόημα να "σπρώχνει" ένα προϊόν του οποίου η δυναμική αποδείχθηκε περιορισμένη. Στο σημείο, να σας υπενθυμίσουμε, ότι επιστρέφει αγαπημένη εκπομπή του καναλιού.

Alpha: Έρχεται το Bachelor 2 - Επίσημο trailer από το κανάλι

The Bachelor: Ακόμα δεν ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος και ο Alpha ετοιμάζεται για τον δεύτερο με επίσημο trailer!

Το ριάλιτι σχέσεων επίσημα πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην κλασική εκδοχή του και όχι ως «The Bachelorette», με το κανάλι να καλεί τις επίδοξες νύφες να δηλώσουν συμμετοχή.

Η πρεμιέρα, πάντως, δεν θα λάβει χώρα την τρέχουσα σεζόν, καθώς τώρα στο παιχνίδι ετοιμάζεται να μπει ένα νέο ριάλιτι με τίτλο «Η Μάχη των Ζευγαριών».

Το κανάλι της Κάντζας, λοιπόν, κρατά το δυνατό του χαρτί για τη σεζόν 2021 – 2022, με την πρεμιέρα να έχει ήδη προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2021, δηλαδή με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου, αμέσως μετά το καλοκαίρι.

The Bachelor 2 - Δείτε το trailer

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Alpha: Ο “εκβιασμός” της Βάσω Λασκαράκη στα στελέχη του καναλιού

Οριστικό τέλος στον Alpha - «Βόμβα» στο σταθμό