"Δε μπορώ άλλο!": Τραγωδία στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "8 Λέξεις"

Τρελές ανατροπές!

Με καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά και με πολλά ανοιχτά μέτωπα και ερωτηματικά που αναμένεται να λυθούν από τη νέα χρονιά, ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν των «8 λέξεων». Μια δύσκολη σεζόν, στην οποία κατάφερε όχι μόνο να σταθεί επάξια, αλλά και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον 1.000.000 τηλεθεατών σε κάθε επεισόδιο και εμείς σας έχουμε καρέ καρέ όλα όσα θα δούμε πριν τελειώσει η χρονιά.

Expand player

Σε αυτό το διπλό επεισόδιο της χρονιάς, θα δούμε τον Αιμίλιο να θέλει να χωρίσει τη Μάγδα για να μείνει με την Ελισάβετ, την Ηλιάνα να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί με τον αδελφό της, αλλά χωρίς να λέει την αλήθεια στον πατέρα της, τον Σίμο να έχει υποστεί με τον χειρότερο τρόπο τις συνέπειες του τζόγου και τον Οδυσσέα με την Έρση να προσπαθούν να βρουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τα μάτια του Οδυσσέα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ζήλια του Μιχαήλ γίνεται αφόρητη και η Βικτώρια προσπαθεί να τον καθησυχάσει: «Δεν σε καταλαβαίνω, ορίστε, θα σου κάνω τη χάρη και θα πάω στο Λονδίνο μαζί με την Εύα. Ησύχασες;», του λέει η κοπέλα, πολύ όμως... διαβάστε περισσότερα για τις 8 Λέξεις στο Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαζύγιο στις 8 Λέξεις - Εξελίξεις σοκ

Κίνδυνος θάνατος στις 8 Λέξεις - Θρίλερ στον ΣΚΑΙ