Ραγδαίες εξελίξεις με την Σία Κοσιώνη στο ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Σία Κοσιώνη-τηλεθέαση: Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ; Ποιες οι επιδόσεις που προβληματίζουν;

Expand player

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη εδώ και αρκετό διάστημα έχει χάσει την επαφή με την κορυφή της τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να αγωνιά! Τουλάχιστον την Τετάρτη (16/12) υπήρξε μια αντίδραση από την παρουσιάστρια αφού ξεκόλλησε από τα μονοψήφια στο δυναμικό κοινό ενώ και το ποσοστό της στο σύνολο ήταν άκρως ικανοποιητικό!

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη σε δυναμικοί κοινό έκλεισε στο 10.2% και στο σύνολο στο 15%! Όπως και να έχει πάντως η θέση της παρουσιάστριας δεν είναι δεδομένη στο συγκεκριμένο πόστο και στον ΣΚΑΙ δεν υπάρχουν σκέψεις για κάποια αλλαγή!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας (16/12) στο Athensmagazine.gr:

«Η Σία Κοσιώνη για μένα είναι...» - «Πάγωσε» ο σύζυγός της με αυτό που άκουσε

«Πάγωσε» ο σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, με τον Κώστα Μπακογιάννη να χαίρεται από αυτό, που άκουσε από αγαπημένο του πρόσωπο, που δε δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια.

Καλεσμένη, συγκεκριμένα, του Τάκη Χατζή στο «Direct» στον Alpha, θα είναι απόψε (2/12) το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη. Και το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day έδωσαν στους τηλεθεατές μια μικρή γεύση για όσα θα πει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρεται στη νύφη της, Σία Κοσιώνη με τρυφερά λόγια, τονίζοντας πόσο καμαρώνει για εκείνη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερή διότι έχω μια νύφη, την οποία καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, την καμαρώνω ως επαγγελματία, την καμαρώνω ως σύντροφο και ως μάνα. Την καμαρώνω πραγματικά», είπε αρχικά, με άπαντες στον ΣΚΑΪ νωρίτερα να έχουν σοκαριστεί με την Κοσιώνη.

Και πρόσθεσε: «Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Τη βλέπω με τη φόρμα της να παίζει με τον Δήμο και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σάλος με τη Σία Κοσιώνη: "Περίεργες" φήμες για την ίδια και την οικογένειά της!

Βραδιά θρίλερ για τη Σία Κοσιώνη - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ που την «τάραξε»