Οι 3+1 νικητές που κέρδισαν τα περισσότερα λεφτά στα Ελληνικά τηλεπαιχνίδια

Τους θυμάστε;

Αν έχεις τύχη διάβαινε, άσε το ριζικό και περπάτα σε κάνα... τηλεπαιχνίδι! Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Το Athensmagazine.gr αποφάσισε να ψάξει και να βρει 3+1 νικητές που κέρδισαν τα περισσότερα λεφτά στα Ελληνικά τηλεπαιχνίδια. Τους θυμάστε;

Expand player

Δείτε τους 3+1 νικητές παρακάτω:

Ο πρώτος διδάξας

Υπήρξε το κορυφαίο, ίσως, τηλεπαιχνίδι γνώσεων στα χρονικά της εγχώριας TV: "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τα μυαλά ισόποσα στο μπλέντερ και το τηλεκοντρόλ.

Χρειάστηκε να περάσουν 2 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού προκειμένου να βρεθεί ο πρώτος εκατομμυριούχος, με τον Γιώργο Γεωργόπουλο να κερδίζει, τελικά, 50 εκατομμύρια δραχμές απαντώντας σωστά στην τελευταία κρίσιμη ερώτηση για το οδικό σήμα των εστιατορίων: πιρούνι - κουτάλι χιαστί. Εκτός από τον νικητή, δείτε εδώ την ερώτηση των 50 εκατομμυρίων δραχμών που τους σόκαρε.

Δείτε το βίντεο:

Σόι πάει το χρηματικό βασίλειο

Συνήθως το σόι προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς στο μυαλό, όμως να μια φορά που αποδείχτηκε λίρα εκατό- κυριολεκτικά: στο Money Drop που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δύο παίχτες πόνταραν όλα τους τα λεφτά στο ότι ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ είχε μακρινή συγγένεια με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το αποτέλεσμα; Κέρδισαν 142.500 ευρώ.

Δείτε τους:

Γωγ-ω ρε φίλε!

Και πάλι το Deal, την εποχή που το "λεφτά υπάρχουν" ήταν περισσότερο αλήθεια παρά ευσεβής πρωθυπουργικός πόθος: η Γωγώ ντιλάρει, επιλέγει το σωστό πακέτο και φεύγει με 200.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Δείτε την:

Για τη φουκαριάρα τη μάνα μου

Λατρεμένος "Εκατομμυριούχος", αυτή τη φορά στη ΝΕΤ: ο πιο loser winner στα χρονικά των παγκόσμιων τηλεπαιχνιδιών απαντά στην τελευταία ερώτηση και αυτομάτως αρχίζει να κοπανιέται λέγοντας πως έκανε λάθος, αθέτησε τον όρκο που είχε δώσει στη μητέρα του να κερδίσει κι άλλα μυθικά, μόνο που έχει κάνει… λάθος!

Δηλαδή, η απάντησή του ήταν σωστή: ο Στέλιος Στεργίου κερδίζει 150.000 ευρώ και παραδόξως διατηρεί τις αισθήσεις του, παρά το γεγονός πως μέχρι να πρασινίσει το κουτάκι είχε πρασινίσει ο ίδιος από το άγχος.

Δείτε τον:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο χειρότερος παίκτης ελληνικού τηλεπαιχνιδιού: Μπέρδεψε την Αθήνα με την Ασία και τα Ιωάννινα με την Ιαπωνία! (Video)

«Ο πιο αδύναμος κρίκος»: Αυτή η παίκτρια είπε την πιο επική ατάκα στην ιστορία του παιχνιδιού!