J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης αλα Σάκης Ρουβάς άνοιξε το σόου με ανάποδη τούμπα! (Video)

Με εντυπωσιακή έναρξη και το αποψινό live

Βραδιά Eurovision η αποψινή για το J2US κι η υποδοχή στο σόου δεν θα μπορούσε να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Ο Νίκος Κοκλώνης περιτριγυρισμένος από χορευτές μας τραγούδησε Shake It, την συμμετοχή της Ελλάδας το 2004.

Expand player

Φυσικά από μία τέτοια παρουσίαση δεν θα μπορούσε να λείψει κι η επική ανάποδη τούμπα που είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς στην σκηνή του Abdi ipekci Arena στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι κι ο Νίκος Κοκλώνης έπραξε το ίδιο με τους παρόντες στο πλατό να ζητωκραυγάζουν.

Τι κι αν οι κριτές δεν το πίστευαν. Ο Νίκος Κοκλώνης έλεγε ότι το έκανε ο ίδιος. Παράλληλα, θυμηθείτε το απολαυστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στις (5/12) στο J2US κι εμείς σας έχουμε όλα τα highlights για μια βραδιά που είχε… φαρδιά πλατιά του Βασίλη Καρρά.

Σάστισαν όλοι στο J2US: Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο... - Έξαλλος ο τραγουδιστής

Επική γκάφα από τη Βίκυ Σταυροπούλου κατά τη διάρκεια της κριτικής που έκανε στο J2US, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στη λαμπερή πρεμιέρα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μπερδεύτηκε και αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο... γαρύφαλλο.

Μόλις κατάλαβε το λάθος της η Βίκυ Σταυροπούλου, έσπευσε αμέσως να το διορθώσει ενώ ο Τριαντάφυλλος είχε μία... έκφραση αμηχανίας.

«Παιδιά αυτό δεν ήταν trap ήταν Trump. Ο Γαρύφαλλος…Τριαντάφυλλε τι ντροπή ήταν αυτό σου ζητάω χίλια συγγνώμη. Το είπα αυτό γιατί την κοπέλα που με φτιάχνει την λένε Γαρυφαλλιά και τώρα ζητούσα την Γαρυφαλλιά. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Συγγνώμη όντως. Έκανα βλακεία;», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να συγκρατήσει την αμηχανία του και είπε στην Βίκυ Σταυροπούλου: «Να είσαι καλά Βίκυ και να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Σιγά δεν έγινε τίποτα».

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής στη Σίσσυ Χρηστίδου και το... ντροπιαστικό στιγμιότυπο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

J2US Highlights: Το «10άρι»-έκπληξη, η νέα γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου και η απρόσμενη αποχώρηση

J2us: Δείτε τα highlights από το χθεσινό 14/11 live