Εικόνες: Ρεκόρ τηλεθέασης από τον Τάσο Δούση στο Open

Εξαιρετικά νούμερα στην χθεσινή (5/12) εκπομπή

Ρεκόρ τηλεθέασης πραγματοποίησε ο Τάσος Δούσης στο Open με την εκπομπή «Εικόνες», ταξιδεύοντάς μας για ακόμη μια φορά και «σαρώνοντας» στο Ανοικτό Κανάλι με τα νούμερα, που έκανε.

Expand player

Ο δημοσογράφος και εκδότης μας ξενάγησε αυτή την φορά στο Λος Άντζελες, με αρκετούς τηλεθεατές να μένουν στις οθόνες τους και να κάνουν αυτό το… ταξίδι, που σίγουρα θα τους αφήνει πιο έντονες τις εικόνες του, ελέω καραντίνας. Ο Τάσος Δούσης, άλλωστε, γνωρίζει το πώς να μεταφέρει τις εικόνες και τις εντυπώσεις τους τόπους, που επισκέπτεται.

Η εκπομπή «Εικόνες», λοιπόν, σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης για χθες (5/12) στη late night ζώνη, με 17.9% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τα υπόλοιπα προγράμματα και συνεχίζοντας… στον ίδιο ρυθμό, αφού «σάρωσε» και την προηγούμενη εβδομάδα.

Τάσος Δούσης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας στην εποχή του Lockdown

Ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μας ξεναγεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην εποχή της δεύτερης καραντίνας, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε αναφερθεί και στα λάθη του προηγούμενου lockdown.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, το Σάββατο έκανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και μας έδειξε πώς είναι η κατάσταση κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο Τάσος Δούσης περπάτησε την Ερμού, έφτασε Μοναστηράκι, Θησείο, Πλάκα, Ακρόπολη και Ζάππειο και μας μετέφερε όμορφες εικόνες.

Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, έγραψε: "Το Σάββατο έκανα έναν μεγάλο γύρο στο κέντρο της πόλης μας. Θα δείτε στα βίντεο ξεκίνησα από το Σύνταγμα κατέβηκα την Ερμού έφτασα Μοναστηράκι από εκεί Θησείο Πλάκα, Ακρόπολη και Ζάππειο. Αν δεν το έχετε κάνει κάντε το.(Μπορούν όσοι μένουν στο κέντρο)Θα καταλάβετε ποσό όμορφη είναι η πόλη μας αλλά ταυτόχρονα και πόσο μα πόσο βρώμικη. Ο Δήμος Αθηναίων και ο @kostasbakoyannis έχει μια αληθινά φοβερή ευκαιρία να βγάλει τα συνεργεία του και να καθαρίσει την πόλη της Αθήνας."

Δείτε τo βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας παρουσιάζει την πλωτή αγορά της Μπανγκόκ! (video)

Ιωάννινα: Ο Τάσος Δούσης μας προτείνει ένα μαγευτικό ξενώνα με βαθμολογία 9,6 στην Booking

Καρπενήσι: Σας δείχνουμε το πιο luxury ξενοδοχείο με υπέροχη θέα που προτείνει ο Τάσος Δούσης