Σοκ στις Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι

Τι θα δούμε απόψε 2/12;

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες". Τι θα δούμε στο σημερινό 2/12 επεισόδιο. Η Ασημίνα, πιεσμένη από τα προβλήματα και τις συνεχείς συγκρούσεις, αποφασίζει να βρει την ηρεμία της, μ’ έναν ανορθόδοξο τρόπο.

Expand player

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 55

Η εξαφάνιση του Σέργιου θα φέρει αντιμέτωπες την Ελένη και την Ασημίνα, τόσο με τον Νικηφόρο, όσο και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς. Η ειλικρίνεια της Πηνελόπης θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση της με τον Αλέξη, αλλά αυτή τη φορά η Πηνελόπη δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Η Ανέτ και ο Σωκράτης ανοίγουν, πλέον, τα χαρτιά τους και τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Ο Κωνσταντής αποφασίζει, για πρώτη φορά, να μη βοηθήσει τα σχέδια του Δούκα ενώ αναγκάζεται να συμφωνήσει, ότι ο γάμος του με τη Δόμνα θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Ο Παναγιώτης αποφασίζει να βοηθήσει στο πρόβλημα του Μιλτιάδη, βάζοντας και τους δυο σ’ επικίνδυνα νερά. Η Ασημίνα, πιεσμένη από τα προβλήματα και τις συνεχείς συγκρούσεις, αποφασίζει να βρει την ηρεμία της, μ’ έναν ανορθόδοξο τρόπο.

Η Ελένη επικοινωνεί με το φίλο του πατέρα της, από την Αθήνα, προκειμένου να βρει τη Δρόσω αλλά δεν τα καταφέρνει. Όμως, ένας απρόσμενος σύμμαχος, θα την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή της αδερφή. Κι επειδή ξέρουμε, ότι θέλετε να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις, δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια.

"Τη δολοφόνησαν!": Βόμβα στις Άγριες Μέλισσες

Ανάμεσα στις 10 συγκλονιστικές στιγμές που θα δούμε μέχρι το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, είναι και η αλήθεια για την δολοφονία της μητέρας της Λενιώς, της Ασημίνας και της Δρόσως. Όπως θα αποκαλυφθεί, την δολοφόνησαν.

Από την πρώτη σεζόν της σειράς γνωρίζαμε ότι η Βαλεντίνη Σταμίρη, η μητέρα των κοριτσιών, είχε φρικτό θάνατο όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει στο ποτάμι, μην αντέχοντας άλλο να είναι αναγκασμένη να ζει μακριά από το... διαβάστε περισσότερα για τις Άγριες Μέλισσες στο Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άγριες Μέλισσες spoiler: "Η Πηνελόπη και ο Νικηφόρος είναι παιδιά του..."

Σοκαριστικό το τέλος στις Άγριες Μέλισσες: 10 στιγμές που θα δείτε στο φινάλε