Big Brother: Σε τρελά κέφια η Άννα Μαρία - Το… κούνησε και ξεσήκωσε το σπίτι

Δε σταματούσε να χορεύει μετά την αποχώρηση

Σε τρελά κέφια βρισκόταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία αποφάσισε… να το κουνήσει με το που ξημέρωσε στο σπίτι του Big Brother, ξεσηκώνοντας όλους τους υπόλοιπους συγκατοίκους.

Expand player

Δεν είναι μυστικό, φυσικά, ότι ήθελε διακαώς να δει εδώ και καιρό τη Ραμόνα να αποχωρεί, κάτι που τελικά έγινε την Παρασκευή (27/11), με την τελευταία να έχει καταφέρει να αντέξει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά να μην νικά την άλλοτε φίλη της και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Όλα αυτά ήταν αφορμή για πανηγυρισμούς για την Κρητικιά παίκτρια, η οποία αρχικά αγκάλιασε τον Πυργίδη και τον φίλησε, ενώ στη συνέχεια… τρόμαξε τον Θέμη, κάνοντάς του πλάκα. Όταν, δε, ξημέρωσε το πρωί, άρχισε να χορεύει, δείχνοντας την ευδιαθεσία της.

Άκυρο στον Μικρούτσικο από το ΣΚΑΪ - Όνομα-βόμβα για την παρουσίαση του Big Brother 2 (Video)

To Big Brother φτάνει σιγά-σιγά στην τελική του ευθεία και πλέον βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, καθώς ο τελικός πρόκειται να προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Στον ΣΚΑΙ σκέφτονται ήδη τη διεξαγωγή του δεύτερου κύκλου του και στις εισηγήσεις της παραγωγής φαίνεται πως είναι την παρουσίαση να αναλάβει η Ναταλί Κάκκαβα και όχι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την παραπάνω πληροφορία αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Είναι στις εισηγήσεις την παραγωγής προς το κανάλι, αν συνεχιστεί το Big Brother και την επόμενη σεζόν, θέλουν τη Ναταλί Κάκκαβα. Δεν τίθεται θέμα παρουσίασης του Ανδρέα Μικρούτσικου, γιατί ο Ανδρέας πλέον έχει ριζικές διαφωνίες με το στήσιμο του παιχνιδιού» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: «Θέλεις να μας λες ότι τα αρ@@δια σου φτάνουν μέχρι κάτω αλλά…» - Τρομερή επίθεση του Θέμη

Big Brother: «Άντε ρε με τον μ@λ@κ@» - Άγρια καρφιά στο σπίτι

Στα άκρα η Χριστίνα του "Big Brother": Δείχνει τα οπίσθιά της