Big Brother: «Πυρ» κατά πάντων η Σοφία - Απίστευτο ξεκατίνιασμα με τον Θέμη

Πανικός στο σπίτι

Ένας αδιανοήτος καβγάς ξέσπασε μεταξύ της Σοφίας, του Ζακ και του Γρηγόρη στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother με αποτέλεσμα να πάρει η μπάλα και άλλα άτομα του σπιτιού.

Expand player

Αρχικά, ο Ζακ έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο στη Σοφία, που νωρίτερα τσακώθηκε και με την Άννα Μαρία, αναφορικά με το πόσες φορές έχει πει η ίδια ότι θέλει να αποχωρήσει αλλά εν τέλη το μετανιώνει και δεν το κάνει. Σε αυτό φυσικά συμφώνηκε και ο Γρηγόρης με την Σοφία να γίνεται έξαλλη με όσα ακούγονται.

Η παίκτρια άρχισε να ξεσπά σε φωνές και ουρλιαχτά με τον Ζακ να προσπαθεί να φτιάξει την ατμόσφαιρα. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν η παρέμβαση του Θέμη ο οποίος ενώ προσπάθησε να υποστηρίξει τα αγοριά, τελικά ήταν αυτός που στο τέλος εκνευρίστηκε πιο πολύ από όλους.

Είναι αλήθεια πως τον Θέμη τον βλέπουμε πρώτη φορά να είναι τόσο θυμωμένος, πόσο μάλλον με την Σοφία που έχουν καλές σχέσεις. Ο καυγάς πήρε τεράστια τροπή και συνέχεια με την Σοφία και τον Θέμη να μένουν αδιάλλακτοι και πιστοί στα λεγόμενα τους.

Η Σοφία κατέληξε να δακρύζει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να δηλώνει έκπληκτη για την επίθεση που δέχθηκε από τον Θέμη.

To απόλυτο αίσχος: Νέο αισχρό πλάνο παίκτριας του Big Brother στο ντους!

Big Brother: Όταν οι κάμερα μεν του «Μεγάλου Αδερφού» έχουν κέφια, οι τηλεθεατές χάνουν τα λόγια τους και το χθεσινοβραδινό πλάvο της Ραμόνας το αποδεικνύει περίτρανα.

Η πρωινή ρουτίνα του σπιτιού περιλαμβάνει ντους και… οφθαλμόλουτρο, με την 37χρονη Ραμόνα να χαρίζει εικόνες το κάτι άλλο.

Με μικροσκοπικό μαγιό που δεν άφηνε και πολλά στη φαvτασία, η ρουμανικής καταγωγής παίκτρια δικαίως συζητήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια μετάδοσης του επεισοδίου με όλους να παραδεχόμαστε πως οι αναλογίες της είναι εκπληκτικές.

Τέτοια πλάvα, πάντως, δεν μας εκπλήσσουν πλέον!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΣΟΚ: Ο Θέμης Κανέλλος κυκλοφορεί με ΣΤΡΙΝΓΚ μέσα στο Big Brother - Δείτε την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΩΤΟ!!!

Big Brother: Τα κλάματα του Θέμη και ο τσακωμός - Δείτε τα highlights

Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες όταν είδαν άδεια την αποθήκη - Τι συνέβη; (Video)