Διλήμματα: "Να πει ο Νίκος στη βιολογική του μητέρα την αλήθεια ή όχι για να μην την διαταράξει ψυχικά"

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του;

Δείτε τη σημερινή 26/11 ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής του Open, "Ευτυχείτε", μετά την τελευταία -διαβάστε την εδώ- που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Expand player

Ο Νίκος είναι 25 χρονών και στα 18 του οι γονείς του, του είπαν ότι είναι υιοθετημένος. Έτσι αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα με σκοπό να βρει τους βιολογικούς του γονείς. Με πολύ κόπο και βοήθεια κατάφερε να εντοπίσει την μητέρα του, που μένει μαζί με την γιαγιά του και αποφάσισε να την συναντήσει.

Παριστάνοντας τον ασφαλιστή τους προσέγγισε για μια πρώτη γνωριμία, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και έτσι βρίσκεται σε δίλημμα, να πει στη βιολογική του μητέρα την αλήθεια ή όχι για να μην την διαταράξει ψυχικά;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: "Να δεχτεί την κόρη της, ή όχι για να πάρει και ένα μάθημα για τη συμπεριφορά της;"

Η Φανή είναι χωρισμένη με μία κόρη. Πρόσφατα έκανε μία νέα σχέση με έναν άνθρωπο, τον οποίο όμως η κόρη της δε συμπαθεί καθόλου. Ο σύντροφος της Φανής της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε.

Είπε στην κόρη της να μετακομίσουν μαζί του αλλά εκείνη δεν το δέχτηκε και πήγε να μείνει με τον παιδικό της φίλο. Η Φανή έπεισε το σύντροφό της να κάνουν μια προσπάθεια να την πείσουν να μείνει μαζί τους. Όταν όμως της μιλήσαν, τσακωθήκανε και η κόρη της Φανής μίλησε πολύ άσχημα στον σύντροφό της.

Εκείνος μετά από αυτό δεν την ήθελε στο σπίτι. Λίγο καιρό μετά η κόρη της Φανής ζήτησε από τη μητέρα της να μείνει μαζί τους γιατί είχε προβλήματα με τον φίλο της. Να δεχτεί την κόρη της να μείνει μαζί τους βάζοντας σε κίνδυνο την σχέση τους ή να μην τη δεχτεί για να της δώσει ένα μάθημα;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: "Η αδερφή της Γεωργίας της ζήτησε να γίνει παρένθετη μητέρα. Ο σύντροφός της όμως..."

Διλήμματα: «Ο σύντροφος της θείας μου ζήτησε να πάνε για καφέ και μου είπε ότι του αρέσω - Στη συνέχεια...» (Video)