Έλα στη θέση μου: Η μεγάλη ανατροπή της Ρενάτας - Τι θα δούμε απόψε

Ο κακός χαμός στο σημερινό 26/11 επεισόδιο

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/11 επεισόδιο της σειράς του Alpha, Έλα στη Θέση μου, αφού στα χέρια της Ρενάτας θα πέσουν κάποια στοιχεία που μπορούν να καταστρέψουν άνετα τον Αχιλλέα. Η Ρενάτα ανακαλύπτει αρχεία που «καίνε» τον Αχιλλέα και υπόσχεται να τον τιμωρήσει.

Expand player

Η Κέντρα φοβάται ότι ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως του λέει ψέματα και ζητά τη βοήθεια της Βάνας, ενώ ο Βλάσης ψάχνει τον Ζούβα με άγριες διαθέσεις, σίγουρος ότι έχει σχέση με τη ληστεία των χρημάτων του.

Ο Λεωνίδας μαθαίνει ότι η Φλωρέτα και η Μιράντα είχαν άλλον έναν καυγά και αποφασίζει να επέμβει, ενώ ο Μίμης προσπαθώντας να βοηθήσει τον Φώτη να τα βρει με τη Βάνα, κάνει τα πράγματα χειρότερα!

Τι κρύβει ο Αχιλλέας από όλους τους υπόλοιπους μετόχους της Σόφο; Και πόσο θα αντέξει ο Ζούβας στην ανάκριση του Βλάση σχετικά με τις κινήσεις της Φαίης; Ωστόσο αν δεν προλάβατε να δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο διαβάστε εδώ.

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό - Παντρεύεται η Ρενάτα

Μπορεί το ειδύλλιο της Ρενάτας και του Αχιλλέα να έχει κρατήσει πολλά χρόνια, όμως φαίνεται πως εκείνη είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, στο πλευρό του Μάρκου. Σύμφωνα, με το αποκλειστικό του TV24, οι δυο τους παντρεύονται. Όλο το ρεπορτάζ για την σειρά «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται στον ALPHA.

Ολοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την επανασύνδεση του Αχιλλέα και της Ρενάτας, όμως όπως φάνηκε από τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου, κανείς από τους δυο δεν φαίνεται να έχει αυτή τη διάθεση. Τι και αν η αρχή της σεζόν που πέρασε τους βρήκε μαζί, ερωτευμένους και πάνω απ’ όλα παντρεμένους;

Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική και μάλιστα χρωματίστηκε με... μίσος από την πλευρά του Αχιλλέα. Το μέλλον τους λοιπόν, αυτό που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο, θα είναι τελείως διαφορετικό, και για τους ίδιους και για τη σχέση τους, που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου.

Η Ρενάτα ήταν η πρώτη που πήρε αποφάσεις για τη ζωή της και άφησε να εισβάλει σε αυτή ένας νέος άντρας, ο Μάρκος Σοφοκλέους. Το εν λόγω ζευγάρι θα έρθει ακόμα πιο κοντά και δεν αποκλείεται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Αχιλλέας που δεν περιμένει τέτοια εξέλιξη, θα απογοητευτεί οικτρά από την απόφαση της πρώην αγαπημένης του, όμως σύντομα θα αλλάξει και εκείνος ρότα στη ζωή του, αφού πρώτα βάλει όλο του το... ταλέντο προκειμένου να καταστρέψει τη σχέση τους, ή αλλιώς θα φέρει περισσότερα προβλήματα στον Μάρκο και τη Ρενάτα.

Ετσι, τα προβλήματα στη ζωή του νέου ζευγαριού δεν θα λείψουν, κυρίως λόγω των... μυστικών που έχει ο Μάρκος από τη Ρενάτα. Μπορεί να πιστεύει πως κάνει το καλύτερο που μπορεί για να προστατεύσει τη σχέση τους, όμως όταν η Ρενάτα μάθει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έλα στη θέση μου 24/11: Ενδιαφέρουσα πρόταση του Αχιλλέα στον Βλάση

Έλα στη θέση μου: Σε απόγνωση η Ρενάτα - Δεν μπορεί με τίποτα να...