Big Brother: Αυτός ο παίκτης πήρε την ασυλία - Έρχονται εξελίξεις στο σπίτι

Ποιος ήταν;

Εξελίξεις θα έρθουν στο σπίτι του Big Brother, με ένα σημαντικό παίκτη να κερδίζει την ασυλία και να φέρνει αναταράξεις στο σπίτι, αφού αναμένεται η στρατηγική που θα εφαρμόσει.

Expand player

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ανακοίνωσε στους συγκατοίκους μια νέα δοκιμασία, όπου έπρεπε με ορισμένα γράμματα να σχηματίσουν συγκεκριμένες λέξεις, με τον νικητή να είναι όποιος θα έβρισκε τις περισσότερες.

Εκείνη, τελικά, που τα κατάφερε ήταν η Σοφία, επιβεβαιώνοντας το σχετικό spoiler, που την ήθελε αρχηγό της εβδομάδας, με την ίδια νωρίτερα να έχει ξανά ιδιαίτερες στιγμές με τον Κεχαγιά. Κάπως έτσι, αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον η ψηφοφορία της αποχώρησης και το βέτο.

Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης παίρνει την αρχηγεία σήμερα!

Λίγες ώρες πριν το νέο επεισόδιο του Big Brother, η εκπομπή Love it έβγαλε ένα Mega Spoiler το οποίο αφορά τον παίκτη που θα καταφέρει να κερδίσει αυτή την εβδομάδα την αρχηγεία και αν αλλάξει σημαντικά τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι.

Η αποχώρηση της Ραΐσα θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι αφού όπως είδαμε, λίγο πριν από το live σημειώθηκε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στη... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Απίστευτο «άδειασμα» στη Ραμόνα - «Ντε και καλά μας θέλει να…»

Big Brother: «Δεν έχεις τα αρχ@@ια να…» - Άγριος καβγάς στο σπίτι

Big Brother spoiler: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Για 23 ψήφους αποχώρησε η Ραΐσα αντί...