Ραγδαίες εξελίξεις στο Open

Τι συμβαίνει;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Open, με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη, να τοποθετείται απέναντι στους εργαζόμενους για τα σενάρια πώλησης και να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για το μέλλον.

Expand player

Μέσω τηλεδιάσκεψης με τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού, ο ομογενής επιχειρηματίας κατέστησε σαφές και σε όλους τους τόνους πως ουδέποτε έχει περάσει από το μυαλό του να προβεί στην πώληση του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καναλιού ζήτησε από τη διοίκηση να ξεκινήσει άμεσα τη διαμόρφωση πλάνου στρατηγικής για την επόμενη σεζόν και την μετά COVID-19 περίοδο, τη στιγμή που ένα ανταγωνιστικό κανάλι ετοιμάζει μεγάλη κλοπή.

«Οι δυσκολίες της πανδημίας δεν πρέπει να μας φοβίζουν, δεν πρέπει να κάμψουν την προσπάθεια που ήδη γίνεται. Εγώ είμαι και θα είμαι κοντά σας», φέρεται να δήλωσε:

«Θέλω, όμως, να υιοθετήσουμε, το συντομότερο δυνατόν μία νέα αναπτυξιακή στρατηγική γεμάτα φρέσκιες ιδέες και καινοτομία», πρόσθεσε δίνοντας τον τόνο για την επόμενη περίοδο. «Πρέπει να κάνετε διαφορετικά πράγματα, να τολμήσετε ώστε το κανάλι να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες όπως τώρα η πανδημία», διεμήνυσε στα ανώτατα στελέχη του Open.

Οι βασικές διευθύνσεις του καναλιού παρουσίασαν το σχεδιασμό που έχει γίνει έως το τέλος του έτους και τα συνολικά αποτελέσματα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε κατά την πρώτη φάση της πανδημίας.

«Βόμβα» με τον Νίκο Μάνεση: Συζητήσεις για το τέλος με τον Alpha!

«Βόμβα» φαίνεται να πέφτει με τον Νίκο Μάνεση, καθώς η συνεργασία με τον Alpha για τον γνωστό δημοσιογράφο θα μπορούσε να τελειώσει, με ένα άλλο κανάλι να επιθυμεί την ένταξή του.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει τον Νίκο Μάνεση στο OPEN, εκτιμώντας την τηλεοπτική του δυναμική και την ισχυρή του σχέση με το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2019 στην Κεφαλονιά, όπου έκανε διακοπές το ζεύγος Μάνεση, μαζί με τον Μιχάλη Ιγνατίου, ενώ ο Σαββίδης έκανε διακοπές με τη θαλαμηγό του. Η συνάντηση των δυο ήταν τυχαία, έγινε στα όρθια και συζήτησαν για περίπου δέκα λεπτά.

Όλα αυτά φυσικά δεν σημαίνουν ότι ο Νίκος Μάνεσης αφήνει τον ALPHA και πάει στο OPEN. Άλλωστε, σύμφωνα με το enimerosi24.gr, ο δημοσιογράφος δεν μετακινείται εύκολα, αφού στην τηλεοπτική του καριέρα η πιο σημαντική του μετακίνηση ήταν η αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1. Είναι όμως μια πρόταση ανοιχτή από το OPEN όπου εργάζεται με επιτυχία και η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στιγμές θρίλερ στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου

"Πάγωσαν" με τη Φαίη Μαυραγάνη στο Open

Τέλος εποχής ξανά για το «Έθνος»: Κλείνει η έκδοση της Κυριακής