Χωρισμός "βόμβα" στο "Έλα στη θέση μου"

Όλα όσα θα δούμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Συγκλονιστικό θα είναι το σημερινό 5/11 επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha μου αφού η Ρενάτα θα πάρει μια απόφαση που μπορεί να την οδηγήσει στον χωρισμό με τον Μάρκο! Κι επειδή ξέρουμε πως είστε fan της σειράς, σε περίπτωση που χάσατε το τελευταίο επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν.

Expand player

Πέμπτη 05 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 39

Η Σύλβια αναλαμβάνει να μάθει περισσότερα για τη Θάλεια από τον μεσίτη, την ώρα που η Ρενάτα μαθαίνει πως ο Μάρκος εκβιάζει τον Αχιλλέα πίσω από την πλάτη της. Ο Βλάσης αρνείται να δώσει τα στοιχεία που έχει για τη Θάλεια στην αστυνομία. Η Κέντρα αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα, την ώρα που μια παρεξήγηση φέρνει στα χέρια τον Ατσαλάκη και τον Μίμη. Θα καταγγείλει ο Λεωνίδας τη Θάλεια ως ύποπτη για τη ληστεία; Θα ρισκάρει η Ρενάτα τη σχέση της με τον Μάρκο για χάρη της Σόφο;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Έλα στη θέση μου: Τι θα δούμε στη σειρά του Alpha την Παρασκευή 06/11;

Παρασκευή 06 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 40

Η Κέντρα ζητάει συγγνώμη από τη Σύλβια για τη συμπεριφορά της και ο Βλάσης κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει τη Θάλεια. Ο Θοδωρής συνεχίζει να δείχνει το ενδιαφέρον του για την Μιράντα και ο Λεωνίδας ανησυχεί πως ο φίλος του θα πληγωθεί.

Μετά από έναν καυγά με τον Φώτη, ο Ζαχαρίας καταλήγει με σπασμένο χέρι, την ίδια ώρα που ο Ζούβας καταλήγει στο τμήμα, χωρίς να έχει ιδέα γιατί. Η Ελπίδα αγνοείται και ο Αχιλλέας φαίνεται να έχει στην κατοχή του ένα βίντεο της Ρενάτας. Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν το καταλάβει;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Στάθης επιτίθεται στον Λουκά για το μυστικό γάμο - Τι θα δούμε σήμερα 05/11;

Έχουμε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά της ΕΡΤ, "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Τι θα δούμε στο σημερινό 05/11 επεισόδιο; Ο Στάθης επιτίθεται στον Λουκά για τον μυστικό γάμο που θέλει να κάνει με την Κατερίνα και του καταλογίζει ύπουλους σκοπούς.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 19

Ο Στάθης επιτίθεται στον Λουκά για τον μυστικό γάμο που θέλει να κάνει με την Κατερίνα και του καταλογίζει ύπουλους σκοπούς. Ενώ όλο το χωριό προετοιμάζεται για τον γάμο, ο Στάθης θέτει θέμα προγαμιαίου συμβολαίου στον Λουκά προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας.

Το θέμα του δρόμου παίρνει μεγάλες διαστάσεις και ο Ηλίας το εκμεταλλεύεται για να προκηρύξει εκλογές, επικαλούμενος την έλλειψη του έβδομου μέλους για το συμβούλιο, όταν η Φιλιώ ανακοινώνει την απόφασή της ν’ αναλάβει εκείνη τη θέση αυτή.

Η Κατερίνα φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας, τη στιγμή που ο Παναγής αποφασίζει να παρευρεθεί στον γάμο… Θα εμποδίσει ο Παναγής το θείο μυστήριο εκδηλώνοντας, επιτέλους, τα συναισθήματά του; Κι επειδή ξέρουμε, ότι θέλετε να μαθαίνετε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις, δείτε εδώ όσα θα παρακολουθήσουμε στις 8 Λέξεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Πανικός" στο "Έλα στη θέση μου": Ο Μάρκος μαθαίνει τα πάντα

Έλα στη θέση μου: "Ο Θοδωρής φρικάρει όταν... " - "Σε αδιέξοδο η Θάλεια"