Ανατροπή στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για τον... χωρισμό

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Ανατροπή υπήρξε στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, η οποία έβγαλε στην φόρα όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέροντας το τι συνέβαινε και η ίδια βρισκόταν εκτός καναλιού, χωριζόμενη από αυτό.

Expand player

Μετά την αποκαλυπτική φωτογραφία, που η ίδια ανήρτησε, η γνωστή παρουσιάστρια όχι απλά εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά βρέθηκε και στο γνωστό της ρόλο, πραγματοποιώντας ζωντανή μετάδοση από την Ουάσινγκτον.

Σε ένα νέο του τρικ, ο ΣΚΑΪ θέλησε με αυτό τον τρόπο να εγείρει το ενδιαφέρον του κοινού, με την Κοσιώνη να πραγματοποιεί συνδέσεις με διάφορα σπουδαία πρόσωπα, στην προσπάθεια κάλυψης των αμερικανικών εκλογών. Στη συνέχεια, βέβαια, με την επικαιρότητα να χρειάζεται να μεταφερθεί και σε άλλα θέματα, έκανε τη σύνδεση με το στούντιο του Φαλήρου και τον Νίκο Στραβελάκη.

Πανικοβλημένη η Σία Κοσιώνη: Χάνει κάθε επαφή

Δυσάρεστα ήταν τα νέα που έμαθε το πρωί της Παρασκευής η Σία Κοσιώνη. Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων;

Αναφερόμαστε στα νούμερα τηλεθέασης για χθες Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. Η έμπειρη παρουσιάστρια, μετά τις εξελίξεις, μπορεί να είχε ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, διεκδικώντας θέσεις κορυφής, αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει υποχωρήσει, ψάχνοντας τον τρόπο να επανέλθει σε μια… κανονικότητα που σίγουρα προτιμούσε πριν από λίγους μήνες.

Τα νούμερα τηλεθέασης, βέβαια, δεν έχουν μεγάλη διαφορά αν τα προσέξει κανείς σε καθημερινή βάση, κάτι που φυσικά δείχνει μια σταθερότητα στο κοινό, που την παρακολουθεί.

Ειδικότερα, χθες 30/10 το δελτίο του ΣΚΑΙ, σημείωσε 12,7% στο δυναμικό κοινό με αποτέλεσμα να βγει 3η στο πίνακα των δελτίων ειδήσεων. Δείτε τι έκαναν τα υπόλοιπα:

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 11,6
  • ALPHA: Νews, 14,9
  • STAR: News, 13,7
  • ΣΚΑΙ: News, 12,7
  • OPEN: News, 10,1
  • Mega: Mega γεγονότα 6,5

"Το φοβόμουν, το σκεφτόμουν 2 χρόνια": Έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση η Σία Κοσιώνη!

Στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε η Σία Κοσιώνη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της και αποκάλυψε πως πριν το κάνει, έστειλε φωτογραφία στον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Η αλήθεια είναι πως λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου. Γιατί δεν είναι συνηθισμένο η anchorwoman να έχει κοντά μαλλιά. Από την άλλη δεν το φοβόμουν, αν μου πάει, γιατί το είχα ξανακάνει παλιότερα, πριν με γνωρίσετε από την τηλεόραση. Ήξερα πως το κοντό μαλλί μου πάει.

Για να το κάνω, το σκεφτόμουν ένα δύο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα. Δεν ξέσπασα στα μαλλιά μου. Το σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Του λέω “να τα κάνω έτσι;” Μου είπε “προχώρα”. Αν είχα το κόκκινο φως από τον άντρα μου δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, αλλά με ενθάρρυνε. Σημασία έχει να νιώθω εγώ καλά. Ήξερε πως το σκεφτόμουν καιρό να κόψω τα μαλλιά μου, οπότε με ενθάρρυνε» είπε η Σία Κοσιώνη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τιμωρία από τον ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη - Έφυγε από το κανάλι και…

Σία Κοσιώνη: Δεν την αναγνώρισαν - Με κολλητή μαύρη φόρμα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της

Εσπευσμένα στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη!