Big Brother: Εκτός εαυτού η Σοφία Δανέζη - "Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις..."

Τι συνέβη;

Έκτος εαυτού βγήκε η Σοφία Δανέζη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother και τα βέλη της χτύπησαν το Δημήτρη Κεχαγιά.

Expand player

Από νωρίς είδαμε μια "διαμάχη" μεταξύ τους για το captain's room καθώς η Σοφία έχει αρχίσει και δείχνει δείγματα ζήλιας απέναντι στη Ραμόνα μιας και θεωρεί πως φλερτάρει με το Δημήτρη Κεχαγιά.

Νωρίτερα, επίσης είδαμε μια συζήτηση που έκανε η Σοφία με το Θέμη και η πρώτη του εκμυστηρεύτηκε τα παράπονα που έχει από το Δημήτρη.

Αργά το βράδυ λοιπόν οι παίκτες αποφάσισαn να παίξουν βόλεϊ στον κήπο κάτι το οποίο εξόργισε τη Σοφία αφού ο Δημήτρης έπαιζε με τη Ραμόνα. Με αποτέλεσμα η Σοφία να δείξει τα νεύρα της και να πει στον άλλοτε φίλο της πως δεν θέλει ούτε να της ξαναμιλήσει.

Big Brother: Μαλλιά κουβάρια Άννα Μαρία και Ραμόνα - Όλα ξεκίνησαν από τα... αυγά!

Αρπάχτηκαν για τα καλά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ραμόνα και η Άννα Μαρία, μία κίνηση που δείχνει πως πλέον έχει έρθει το οριστικό τέλος στη φιλία των δύο κυριών. Μάλιστα, ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν ήταν απλά απίθανος.

Η Άννα Μαρία μπήκε ενοχλημένη μέσα στο μπάνιο καθώς αναγκάστηκε να καθαρίσει την κουζίνα που είχαν στάξει τα σκουπίδια από τα τσόφλια των αυγών.

Η Ραμόνα αντέδρασε και τότε ανέβηκαν κάπως οι τόνοι ανάμεσά τους. Η Άννα Μαρία είπε στην Ραμόνα πως θα έπρεπε να ντρέπεται καθώς ποτέ δεν της έχει ζητήσει τίποτα και τότε εκείνη απάντησε πως θα έπρεπε να ντρέπεται η Άννα Μαρία για το θέατρο που παίζει και για την διπροσωπία. Δείτε τι συνέβη νωρίτερα ανάμεσα στον Θέμη και τη Σοφία.

Big Brother: "Πού να βρουν τα κότσια να..." - Έξαλλος ο Αντιδήμαρχος

Ο Χρήστος Μακρίδης δεν φάνηκε να χαίρεται και ιδιαίτερα με τις επιλογές του νέου αρχηγού για τους υπεύθυνους της εβδομάδας και ξέσπασε.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς επέλεξε για υπεύθυνη αποθήκης τροφίμων την Άννα Μαρία λέγοντας πως θέλει να την κρατά απασχολημένη με κάτι καθώς την προηγούμενη εβδομάδα η παίκτρια... ξέφυγε. Η γνώμη όμως του Δημήτρη Πυργίδη αλλά και του Αντιδημάρχου ήταν πως η επιλογή του Κεχαγιά ήταν καθαρά στρατηγική κι αυτό για να μην παίρνουν έξτρα τρόφιμα εκείνοι καθώς η κόντρα ανάμεσά τους είναι γνωστή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Ξεκάθαρος ο Παναγιώτης - «Άλλαξα γνώμη για άτομα από το σπίτι» (video)

Big Brother: ΣΑΛΟΣ με τη νέα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ πόζα της Χριστίνας Ορφανίδου που μόλις κυκλοφόρησε (ΦΩΤΟ)