"Δεν τη θέλω νεκρή": Ανατροπή στις 8 Λέξεις

Βόμβα στα επόμενα επεισόδια!

Εκτός εαυτού θα βγει ο Άκης Αρώνης στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις, καθώς θα μάθει την παράνομη σχέση της Βικτώριας και του Μιχαήλ. Ένα βίντεο πρόκειται να τους "κάψει".

Expand player

Βικτώρια με τον Μιχαήλ κάνουν τα πάντα για να γλιτώσουν από την οργή του Άκη και του Δημήτρη. Συνεχίζουν να κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου, την ίδια στιγμή που οι Αρώνηδες έχουν επιστρατεύσει όλα τα μέσα για βρουν τη Βικτώρια. Ο Δημήτρης βάζει να τη χτυπήσουν άσχημα, ενώ ο Άκης πληρώνει ντετέκτιβ απειλώντας θεούς και δαίμονες. ;Oμως, μια τυχα;aα δραματική στιγμή γίνεται αφορμή για βγουν όλα στα φως!

Η Βικτώρια συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μάρκου, γεμάτη φόβο για το τι την περιμένει. Ωστόσο, ο Μιχαήλ να βρίσκεται στο πλευρό της και την καθησυχάζει: «Όλα θα πάνε καλά. Μη βιάζεσαι, άσε τον χρόνο να κυλήσει», της λέει. Κι ενώ ο Δημήτρης με τον Άκη είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της, η Βικτώρια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Ακη: «Οχι Μιχαήλ, θα του μιλήσω, δεν μπορώ να κρύβομαι για πάντα», επιμένει στον Μιχαήλ, ο οποίος με δυσκολία την πείθει να μην πάει αμέσως να δώσει εξηγήσεις στον Άκη για τη... διαβάστε περισσότερα για τη σειρά 8 λέξεις στο Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άγριο ξύλο στις 8 Λέξεις - "Θα την τσακίσω"

Εφιαλτικές στιγμές στις 8 λέξεις