Big Brother: Αρπάχτηκαν στον αέρα Παναγιώτης και Χριστίνα - «Βόμβες» από το πρώην ζευγάρι

Τι έγινε λίγο μετά την αποχώρηση;

Το live επεισόδιο του Big Brother δεν ολοκληρώθηκε στο σημείο της αποχώρησης, με τους Παναγιώτη Βαρουξή και Χριστίνα Ορφανίδου να «αρπάζονται» στον αέρα, με τον πρώτο ειδικά να ρίχνει «βόμβες», τόσο για τη σχέση τους όσο και τον αδελφό του.

Expand player

Ο Παναγιώτης έφυγε από το ριάλιτι και έδειξε φανερά στενοχωρημένος, ειδικά από τη στιγμή που θα αποχωριστεί το δίδυμο αδελφό του, Χρήστο, αλλά τα δύσκολα έρχονταν, όταν έπρεπε να πάει στο στούντιο, βρίσκοντας τη μαινόμενη Χριστίνα, ενώ νωρίτερα υπήρξε μια μεγάλη έκπληξη.

«Γεια σου, με λένε κάρμα», του είπε η Χριστίνα, που ακόμη είναι εκνευρισμένη με τη στιγμή της δικής της αποχώρησης, όπου ο Παναγιώτης πανηγύρισε έξαλλα. Επί της ουσίας, δηλαδή, του ανέφερε πως η ζωή του γύρισε αυτά που έκανε, συνεχίζοντας να μη δέχεται τη δημόσια συγγνώμη του, παρά το γεγονός, ότι την επανέλαβε και μετά την αποχώρηση.

Στο τέλος, όμως, ο Παναγιώτης έκανε το «μπαμ», αναφέροντας πως ο Χρήστος μπορεί να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες, λόγω του γεγονότος, ότι οι δυο τους είναι «δεμένοι».

Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό 29/10 επεισόδιο

Χαμός για ακόμα ένα βράδυ 29/10 στο σπίτι του Big Brother! Εκτός από φωνές, τσακωμούς και υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή τη φορά σημειώθηκε και ένα ατύχημα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κεχαγιά!

Λίγο μετά την ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αποκαταστάθηκε η... τάξη και αποφάσισαν να το ρίξουν στις φάρσες. Θύμα αυτή τη φορά ήταν ο... δείτε τα highlights του Big Brother στο Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Προβλήματα για το ζευγάρι - Μετά τη Σοφία ο Κεχαγιάς θα διεκδικήσει την…

Big Brother: Η Χριστίνα «άδειασε» τον Παναγιώτη - «Δεν τη θέλω τη συγγνώμη του…»

Big Brother: Ρίγη συγκίνησης με την Άννα Μαρία και τη μητέρα της - «Μάνα δεν φεύγω…»