Φουντώνει το πάθος του... Περίανδρου: Όλες οι εξελίξεις για το Καφέ της Χαράς

Τι θα δούμε απόψε 30/10 στον ΑΝΤ1;

Έχουμε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς. Τι θα δούμε στο σημερινό 30/10 επεισόδιο; Ο Περίανδρος έχει αποδεχτεί το πάθος που έχει αρχίσει να φουντώνει μέσα του για τη Στέλλα.

Expand player

Επεισόδιο 17

Ο Περίανδρος έχει αποδεχτεί, παρ' ό,τι δεν το ομολογεί στην Τασία, το πάθος που έχει αρχίσει να φουντώνει μέσα του για τη Στέλλα. Αλλά και η Στέλλα, μετά την προσπάθειά του Περίανδρου να την σώσει από τον υποτιθέμενο βιαστή, έχει αρχίσει να τον βρίσκει γλυκούλη!

Εν τω μεταξύ, ο Όθων αποφασίζει να καλύψει τον Φατσέα για την πλαστογραφία, αναζητώντας τις νομικές υπηρεσίες της Βάλιας. Από την άλλη, η Βάλια και ο Μάνος, υποφέρουν στην προσπάθειά τους να καταπνίξουν αυτό που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον.

Τη βραδιά του αρραβώνα Μάνου - Αρετής, όπου έχει έρθει και ο ανεκδιήγητος πατέρας της Αρετής από το χωριό, η Βάλια ζητάει καταφύγιο στις συμβουλές του Δημήτριου. Έρχονται πιο κοντά, τόσο κοντά που γίνεται το απρόσμενο και απαγορευμένο.

Φιλιούνται στο ημίφως (σχεδόν σκοτάδι) της αυλής του σπιτιού της. Ο τρομερός αστυνόμος του Κωλοκοτρονιτσίου όμως, που περιπολεί το χωριό, τους βλέπει. Σε περίπτωση που χάσατε το προηγούμενο επεισόδιο, δείτε εδώ όσα είχαν συμβεί.

Τίτλοι τέλους για το Καφέ της Χαράς!

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός, αναφέρθηκε στο «Καφέ της Χαράς», τονίζοντας πως η φετινή σεζόν, θα είναι και η τελευταία της κωμικής σειράς. Παράλληλα ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τη Σοφία Μουτίδου.

«Φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Καφέ της Χαράς, γιατί είναι αποφασισμένο το τι θέλουμε να κάνουμε. Οπότε αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αφήσει μια πολύ καλή αίσθηση στον κόσμο.

Με τη Σοφία Μουτίδου δεν έχουμε μιλήσει ξανά και ούτε υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να μιλήσουμε. Αυτό το θέμα τώρα μου το ρωτάνε όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Δεν έχω στενοχωρηθεί, γιατί αυτά τα πράγματα είναι περαστικά» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εγκυμοσύνη στο Καφέ της Χαράς - Ο Περίανδρος Πώποτας κάνει την ανακοίνωση

Καφέ της Χαράς: Η Βάλια γίνεται... κουμπάρα