Big Brother: Η φάρσα που έκανε έξαλλο το Δημήτρη Κεχαγιά

Τους κυνηγούσε με τη ζώνη στον κήπο

Λίγο μετά την ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αποκαταστάθηκε η... τάξη και αποφάσισαν να το ρίξουν στις φάρσες.

Expand player

Θύμα αυτή τη φορά ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ηθικός αυτουργός η Σοφία Δανέζη. Όσο ο Δημήτρης κοιμόταν η Σοφία στην αρχή μπήκε στο δωμάτιο και του πέταξε μερικές πιπεριές στο κρεβάτι γεγονός που δεν φαίνεται να τον πτόησε και συνέχισε να κοιμάται.

Στη συνέχεια επιστράτευσε το Ζακ, το Γρηγόρη και το Θέμη, πήραν από την κουζίνα λαχανικά και γέμισαν κατσαρόλες με νερό με σκοπό να τον "αγιάσουν". Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισαν να τον "ραντίζουν" και τότε ο Δημήτρης σηκώθηκε και άρχισε να τους κυνηγά με μια ζώνη μέχρι τον κήπο.

Σεισμός στο Big Brother: Το απαγορευμένο πλάνο μέσα από το μπάνιο που σοκάρει!

Δύο μήνες κλεισμένοι μέσα στο σπίτι Ραΐσα Κόντι και Γρηγόρης Τσεκούρας δεν κρατιούνται.

Πολλά τα υπονοούμενα και τα παιχνίδια με τον Γρηγόρη Τσεκούρα να την προκαλεί να κάνουν μπάνιο μαζί κι εκείνη να του λέει πως έχει κάνει μπάνιο και να απαντά με δική της πρόταση για την επόμενη μέρα το πρωί.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η Ραΐσα Κόντι άνοιξε την πόρτα και ο Γρηγόρης Τσεκούρας φάνηκε να της δείχνει το μ0ριο του.

«Από τη μία ντρέπεται και από την άλλη δεν φεύγει και αυτό με εξιτάρει» δήλωσε ο Γρηγόρης Τσεκούρας και η ατμόσφαιρα πήρε φωτιά.

Big Brother: "Είναι προκλητική αλλά..." - Το "άδεισμα" του Γρηγόρη για τη Ραΐσα

Τον τελευταίο καιρό φήμες για νέο φλερτ στο σπίτι του Big Brother φουντώνουν με πρωταγωνιστές τη Ραΐσα και το Γρηγόρη καθώς οι δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά. Ωστόσο, η Ραΐσα πριν λίγο έγινε έξαλλη με αφορμή το χορό του Χρήστου με τη Ραμόνα.

Ο Γρηγόρης μίλησε με την Άννα Μαρία στον κήπο και όταν ρωτήθηκε για τη Ραΐσα είπε πως είναι πολύ γλυκιά, πολύ όμορφη αλλά είναι μόλις 24 χρονών κάτι το οποίο την κατατάσσει έξω από το target group του. Ωστόσο, δεν έλειψε και η... σπόντα του για το ότι είναι προκλητική και συμφώνησε με την Άννα Μαρία πως η Ραΐσα θέλει να... ανάβει τους άντρες. Ο Γρηγόρης φυσικά είπε πως το σχόλιο του ήταν καλοπροαίρετο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: "O Πυργίδης δε με θέλει..." - Το παράπονο της Άννας Μαρίας

Big Brother: Δεν πρόλαβε να φύγει η Αφροδίτη και βγήκαν τα... φτυάρια