Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο λόγος για τους...

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι του Big Brother η οποία έφερε νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Expand player

Μετά το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας, ο Μεγάλος Αδελφός της επέβαλε την ποινή να βγει αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση και της αφαίρεσε το δικαίωμα να συμμετέχει στην σημερινή ψηφοφορία.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι η Σοφία Δανέζη, η οποία κατηγορήθηκε για τον τρόπο της, και τα δίδυμα, Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής που έγιναν στόχος έπειτα από τον ξέφρενο πανηγυρισμό στο live της Παρασκευής για την αποχώρηση της Χριστίνας.

Νέα πλάνα-φωτιά στο Big Brother: H Δανέζη γυμvή στο κρεβάτι με τον Κεχαγιά με τις κάμερες να γράφουν!

Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς είναι πλέον και επίσημα το πρώτο ζευγάρι του «Big Brother».

Παρά τις εντάσεις μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», οι δυο τους συχνά απομοvώνονται και προχωρούν σε… άκρως τηλεοπτικά παιχνίδια, με πολλές από τις σκηνές να επιλέγονται από την παραγωγή να φτάσουν και στους τηλεθεατές.

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι εθεάθη στο δωμάτιο των αγοριών, όπου Δανέζη – Κεχαγιάς απαθανατίστηκαν στο κρεβάτι με την τραγουδίστρια να έχει ξαπλώσει δίπλα στο αγόρι της… χωρίς ρούχα!

Όπως προδίδουν οι εικόνες, ο Δημήτρης βλέπει τα πάντα, ενώ η Σοφία έχει σκεπαστεί με το φούτερ του για να μη χαρίσει θέαμα στις κάμερες. Κάποια στιγμή, μάλιστα, στο δωμάτιο μπαίνει και ο συμπαίκτης τους Δημήτρης Πυργίδης για κοιμηθεί με τους ίδιους να μην πτοούνται στο ελάχιστο.

Δείτε τις εικόνες στο Athensmagazine.gr:

Big Brother Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε το βέτο

Στην σημερινή εκπομπή "Ευτυχείτε" ο Γιάννης Πουλόπουλος ανακοίνωσε ποιος παίκτης από το Big Brother θα κερδίσει το βέτο και την ασυλία!

Οι σχέσεις στο Big Brother έχουν αναστατωθεί αρκετά και οι εντάσεις δεν λείπουν από το σπίτι, ενώ τα καυτά πλάνα δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο παίκτης που θα κερδίσει το βέτο είναι ο Ζακ! Μάλιστα θα προτιμήσει να μην σώσει κανέναν παίκτη και θα κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Ο Μεγάλος Αδερφός ξεμπρόστιασε τον Αντιδήμαρχο - Αποκαλύφθηκε η "διπροσωπία" του

Big Brother: "Τι πίνει αυτή η κοπέλα;" - Έξαλλη η Ραμόνα με την Άννα Μαρία