Σεισμός στο Big Brother: Το απαγορευμένο πλάνο μέσα από το μπάνιο που σοκάρει!

Έχουν ξεφύγει τελείως!

Δύο μήνες κλεισμένοι μέσα στο σπίτι Ραΐσα Κόντι και Γρηγόρης Τσεκούρας δεν κρατιούνται.

Expand player

Πολλά τα υπονοούμενα και τα παιχνίδια με τον Γρηγόρη Τσεκούρα να την προκαλεί να κάνουν μπάνιο μαζί κι εκείνη να του λέει πως έχει κάνει μπάνιο και να απαντά με δική της πρόταση για την επόμενη μέρα το πρωί.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η Ραΐσα Κόντι άνοιξε την πόρτα και ο Γρηγόρης Τσεκούρας φάνηκε να της δείχνει το μ0ριο του.

«Από τη μία ντρέπεται και από την άλλη δεν φεύγει και αυτό με εξιτάρει» δήλωσε ο Γρηγόρης Τσεκούρας και η ατμόσφαιρα πήρε φωτιά.

Big Brother: "Είναι προκλητική αλλά..." - Το "άδεισμα" του Γρηγόρη για τη Ραΐσα

Τον τελευταίο καιρό φήμες για νέο φλερτ στο σπίτι του Big Brother φουντώνουν με πρωταγωνιστές τη Ραΐσα και το Γρηγόρη καθώς οι δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά. Ωστόσο, η Ραΐσα πριν λίγο έγινε έξαλλη με αφορμή το χορό του Χρήστου με τη Ραμόνα.

Ο Γρηγόρης μίλησε με την Άννα Μαρία στον κήπο και όταν ρωτήθηκε για τη Ραΐσα είπε πως είναι πολύ γλυκιά, πολύ όμορφη αλλά είναι μόλις 24 χρονών κάτι το οποίο την κατατάσσει έξω από το target group του. Ωστόσο, δεν έλειψε και η... σπόντα του για το ότι είναι προκλητική και συμφώνησε με την Άννα Μαρία πως η Ραΐσα θέλει να... ανάβει τους άντρες. Ο Γρηγόρης φυσικά είπε πως το σχόλιο του ήταν καλοπροαίρετο.

Big Brother: Τα παρακάλια της Άννας Μαρίας στον Πυργίδη που κατέληξαν σε καβγά

Νέος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Άννα Μαρία και το Δημήτρη Πυργίδη όταν εκείνη καλοπροαίρετα τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν ήθελε να του φτιάξει κάτι να φάει.

Η Άννα Μαρία εχθές έκανε τα παράπονά της σχετικά με το Δημήτρη Πυργίδη και τη σχέση τους που έχει αλλάξει άρδην γεγονός που την έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα. Προσπάθησε λοιπόν να αναθερμάνει τις σχέσεις τους προτείνοντάς του να του μαγειρέψει κάτι.

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Πυργίδης όταν είπε πως έχει να φάει από την Τετάρτη και ένιωσε "ριγμένος" λέγοντας χαρακτηριστικά πως "κανείς δεν υπολογίζει αν εγώ θα φάω" και οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο το σπίτι του Big Brother.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: "O Πυργίδης δε με θέλει..." - Το παράπονο της Άννας Μαρίας

Big Brother: Δεν πρόλαβε να φύγει η Αφροδίτη και βγήκαν τα... φτυάρια