Big Brother: "Τι πίνει αυτή η κοπέλα;" - Έξαλλη η Ραμόνα με την Άννα Μαρία

Τι συνέβη;

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εντάσεις με πρωταγωνίστρια την Άννα Μαρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού κι αυτή τη φορά στο στόχαστρό της μπήκε η Ραμόνα.

Expand player

Όταν η Άννα Μαρία ξέσπασε εχθές και ετοίμασε τις βαλίτσες της να φύγει, η Ραμόνα ήταν εκεί και προσπαθούσε να την ηρεμήσει με την Άννα Μαρία μάλιστα να τη σπρώχνει. Σήμερα όμως, η Ραμόνα κατηγορήθηκε από την ίδια πως δεν την υποστήριξε. Η Άννα Μαρία έκανε τα παράπονά της στα δίδυμα κι εκείνοι τα μετέφεραν στη Ραμόνα.

Η Ραμόνα με τη σειρά της βγήκε εκτός εαυτού γιατί την έχει κουράσει αυτή η κατάσταση, μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξέσπασε λέγοντας πως η Άννα Μαρία μονίμως ψάχνεται για καβγά, της φταίνε τα πάντα κι έχει την απαίτηση να είναι και οι άλλοι "σύμμαχοι" σε αυτά τα ξεσπάσματά της.

Big Brother: Το πλήρωσε ακριβά το ξέσπασμα η Άννα Μαρία - Με εντολή Μεγάλου Αδερφού βγαίνει...

Η Άννα Μαρία μάλλον υπολόγισε χωρίς τον.. ξενοδόχο όταν ξέσπασε και μάζεψε βαλίτσες να φύγει. Ο Βig Brother πήρε θέση και της ανακοίνωσε τις συνέπειες.

Η συμπεριφορά της παραβαίνει τους κανονισμούς του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η ποινή της να είναι να βγει αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση, όπως και να μην της επιτραπεί να συμμετέχει στη δοκιμασία βέτο. Επίσης, σε περίπτωση που παραμείνει στο παιχνίδι μετά το live της Παρασκευής δεν θα έχει το δικαίωμα της ασυλίας ούτε και την επόμενη εβδομάδα.

Η ποινή που επέβαλε ο Μεγάλος Αδελφός είναι δίκαιη όμως από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως... χαλαρή.

Big Brother: Η Δανέζη ξέκοψε και την καλημέρα στα δίδυμα

Τεταμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τα δίδυμα σε σημείο που δεν θέλει ούτε την καλημέρα τους. Τι συνέβη;

Η Σοφία Δανέζη βγήκε το πρωί στον κήπο να απλώσει τα ρούχα της ενώ εκεί καθόταν ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Ραμόνα. Όταν ο Χρήστος της είπε "καλημέρα" εκείνη απόρησε και τον ρώτησε με ύφος "τι είπες;" τονίζοντάς του πως δεν λέει σε όλους καλημέρα.

Το ακριβές... παρασκήνιο και το λόγο της έντασης ανάμεσα στη Σοφία και τα δίδυμα δεν τα γνωρίζει κανείς αλλά όπως φαίνεται η ο λόγος ήταν ο έξαλλος πανηγυρισμός τους όταν αποχώρησε η Χριστίνα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Χάλασε το… ερωτικό παιχνίδι με τη Σοφία ο Κεχαγιάς - «Βάζεις υαλουρονικό;»

Big Brother: Σάλος με το σεξιστικό σχόλιο του Παναγιώτη - «Δεν είμαι κανένα κοριτσάκι…»