Την τελείωσε μέσα στο Big Brother: Ο 22χρονος το έκανε πράξη - Τι έκανε στην 35χρονη Χριστίνα;

Χαμός στο σπίτι!

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο 22χρονος Παναγιώτης Βαρουξής μπροστά στην κάμερα του «Big Brother» μετά τον τσακωμό του με την Χριστίνα Ορφανίδου.

Expand player

Οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, με τα πλάvα τα οποία είχαν δει το φως της δημοσιότητας να χαρακτηρίζονται ως διόλου κατάλληλα για τον τηλεθεατή, καθώς εκείνη δεν δίσταζε να τον αγγίζει σε σημεία ιδιαίτερα.

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε ο 22χρονος στην συμπαίκτριά τους, AνναΜαρία, οι δυο τους δεν είναι πια κοντά ύστερα από καβγά πάνω στον οποίο εκείνη του είπε πως δεν θέλει πια τίποτα από εκείνον.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Big Brother: "O Πυργίδης δε με θέλει..." - Το παράπονο της Άννας Μαρίας

Ωστόσο, εκείνος ήταν που επεδίωξε το τέλος καθώς δεν του άρεσε πλέον ούτε η συμπεριφορά ούτε οι πτυχές του χαρακτήρα της που ο ίδιος ξεκίνησε να βλέπει μέσα στο σπίτι.

Δείτε όσο ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Πραγματικό… χάος και νέος χωρισμός στο σπίτι!

Πραγματικό… χάος υπάρχει στο σπίτι του Big Brother, με έναν νέο χωρισμό να αποκαλύπτεται και την κατάσταση να μοιάζει έκρυθμη τη δεδομένη στιγμή.

Μετά τον πρώτο χωρισμό της Χριστίνας και του Παναγιώτη, όπου η πρώτη έψαχνε κάτι πιο εφήμερο και ο δεύτερος νοιαζόταν για μια πιο ποιοτική σχέση, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Δημήτρη Πυργίδη φαίνεται πως τα «έσπασαν», με τους δύο να τσακώνονται έντονα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Άννα Μαρία μίλησε για τον καβγά της με τη Σοφία, με τον Πυργίδη να απαντά πως… τσακώνεται με όλο τον κόσμο και όχι για χάρη του. Κάπου εκεί, άρχισε ένας τσακωμός δίχως τέλος, που σηματοδότησε το μεταξύ τους φινάλε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Ξεθάρρεψε και ο Χρήστος Βαρουξής - «Άγριο» πέσιμο στη Ραμόνα

Big Brother: Στα «μαχαίρια» Αντιδήμαρχος και Άννα Μαρία - «Πλακώθηκαν» πριν από το live