Big Brother: Τα είπανε, τα συμφωνήσανε - Το "ξεκαθάρισμα" ανάμεσα στη Χριστίνα και τον Παναγιώτη

Η ένταση μεταξύ τους είναι εμφανής!

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης προσπάθησε να πιάσει την Χριστίνα για να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνη έδειξε να μην θέλει να τον ακούσει ωστόσο ο Παναγιώτης επέμεινε και την έπεισε.

Expand player

Όπως εξήγησε λοιπόν ο ένας από τους δύο δίδυμους, τον ενοχλεί αρκετά να προσπαθεί να της μιλήσει και εκείνη να τον αποφεύγει. Έτσι της ζήτησε, από τη στιγμή που αποφάσισαν να τελειώσουν τη σχέση τους, να λένε έστω τα τυπικά.

Η Χριστίνα δε συμφώνησε και έδειξε πλήρη αδιαφορία σε όλα όσα της είπε ο Παναγιώτης ενώ παραξενεύτηκε και με την αναφορά του στη Σοφία, ενώ νωρίτερα είδαμε και τον Αντιδήμαρχο να αδειάζει την Αφροδίτη.

Big Brother: "O Πυργίδης δε με θέλει..." - Το παράπονο της Άννας Μαρίας

"Λύγισε" η Άννα Μαρία όταν συνειδητοποίησε πως οι σχέσεις της με το Δημήτρη Πυργίδη έχουν αλλάξει άρδην και πως τελικά κρύβει ένα άλλο πρόσωπο όπως η ίδια είπε.

Αφορμή στάθηκε η "επίσκεψη" της στον κήπο όπου είδε το Δημήτρη και τον Αντιδήμαρχο απόμακρους και με τον τρόπο τους την έδιωχναν. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το ριάλιτι όλοι είχαμε δει μια "ιδιαίτερη" σχέση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και το Δημήτρη Πυργίδη γεγονός που "άναψε" φήμες για ενδεχόμενο φλερτ.

Μετά από επανειλημμένα πειράγματα και από τις δύο πλευρές αλλά και στιγμές γέλιου ανάμεσα στους δύο παίκτες οι σχέσεις τους πλέον είναι μετά βίας τυπικές κάτι το οποίο στεναχώρησε ιδιαίτερα την Άννα Μαρία και δεν δίστασε να το εκμυστηρευτεί στο Μεγάλο Αδελφό. Ωστόσο, μία ακόμη εξομολόγηση είδαμε νωρίτερα στο δωμάτιο επικοινωνίας με τη Ραμόνα να δακρύζει μιλώντας για την οικογένειά της.

Big Brother: Δεν το κρύβουν πλέον - Η Σοφία Δανέζη θα φιλοξενήσει στο captain's room τον...

Μετά τον επικό καβγά στην χθεσινή δοκιμασία ασυλίας αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι η Σοφία Δανέζη και σήμερα ήταν η ημέρα που θα έπρεπε να διαλέξει υπεύθυνους για την αποθήκη αλλά και τον τυχερό που θα φιλοξενήσει στο Captain's room.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας, λοιπόν κλήθηκε από τον Big Brother και χωρίς καν να το σκεφτεί έθεσε ως υπεύθυνους για την αποθήκη το Δημήτρη Κεχαγιά και τη Χριστίνα Ορφανίδου. Όσο για το captain's room ήταν κάθετη πως ο "συγκάτοικός" της θέλει να είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς κάτι για το οποίο δεν είχαμε καμία αμφιβολία μιας και ο ερωτισμός ανάμεσα στους δύο παίκτες είναι πλέον διάχυτος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Στα «μαχαίρια» Αντιδήμαρχος και Άννα Μαρία - «Πλακώθηκαν» πριν από το live

Big Brother: «Λες μ@λ@κίες ρε καραγκιοζάκο - Δεν είσαι ούτε για φτύσιμο» - Απίστευτη επίθεση στον Χ. Βαρουξή