«Πόλεμος» ΣΚΑΪ με Alpha - Στα «μαχαίρια» για εντυπωσιακή γυναίκα

Τι έχει συμβεί;

Σε «πολεμική» κατάσταση βρίσκονται ο ΣΚΑΪ με τον Alpha, με τους δύο σταθμούς να έρχονται στα «μαχαίρια» και την αιτία να αποτελεί μια εντυπωσιακή γυναίκα, που δούλευε στο κανάλι της Παλλήνης.

Expand player

Θα θυμάστε, λογικά, την εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι», με την Αντελίνα Βαρθακούρη να γεμίζει με χαμόγελο τη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Η ίδια, όμως, δεν κατάφερε να εκτελέσει την αποστολή της, ίσως και λόγω της ιδέας γύρω από αυτή την εκπομπή, με τα άσχημα νούμερα τηλεθέασης να την «κόβουν» πολύ γρήγορα.

Αυτός, δε, που φαίνεται να μην το έχει ξεχάσει, είναι ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης, που έχει επιδείξει παρόμοιο χαρακτήρα στο Big Brother, αφού ξεχωρίζει για την ευγένεια του κι έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού. Για την Αντελίνα, όμως, έγινε «λιοντάρι» επιτιθέμενος στον Alpha.

«Θεωρώ, ότι αδίκησαν την Αντελίνα», είπε στην κάμερα του Open ο παρουσιαστής του ριάλιτι του «Μεγάλου Αδελφού», αφήνοντας γερό «καρφί» για το κανάλι, ενώ το ζευγάρι είχε καταγράψει ένα απίθανο περιστατικό στον αέρα. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως η Αντελίνα μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε τηλεοπτικό πλάνο, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη γυναίκα του.

Νέα απίστευτη ατάκα του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα - «Εκείνη έχει...»

Στο σημερινό live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε για ακόμα μία φορά, ένα σχόλιο για την αγαπημένη του σύζυγο, Αντελίνα και προκάλεσε φυσικά την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος διαφώνησε με τον παρουσιαστή.

Όλα ξεκίνησαν από τον μπαμπά του Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος ξεκαθάρισε πως κουμάντο μέσα στο σπίτι του κάνει η γυναίκα του και ο Χάρης Βαρθακούρης συμφώνησε αμέσως ξεκαθαρίζοντας πως και στο δικό του σπίτι το ίδιο έγινε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε και σχολίασε πως επειδή συμβαίνει στο δικό του το σπίτι, δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χάρης Βαρθακούρης: "Ζήτησα την αποχώρησή του. Μεγαλώνω δύο κόρες και..."

«Τρίτη τη γνώρισα και Κυριακή...» - Μεγάλη αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη στο Big Brother

"Άστεγη" η Αντελίνα Βαρθακούρη - Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha