Big Brother: Τους σόκαρε ο «Μεγάλος Αδελφός» - Τους τιμώρησε από το πουθενά

Τι συνέβη;

Σόκαρε άπαντες στο σπίτι ο «Μεγάλος Αδελφός», ένα ένα τραγικό λάθος στο Big Brother να ευθύνεται για την τιμωρία ολόκληρου του σπιτιού, σε μια ξαφνική είδηση.

Expand player

Λίγο μετά τη διαδικασία, που οδήγησε στην πεντάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, οι παίκτες πέρασαν ορισμένες ξέγνοιαστες στιγμές, με τον Δημήτρη Πυργίδη να παίρνει την Άννα Μαρία και να την πετά στην πισίνα, αλλά το πρόβλημα ήταν πως της χάλασε το μικρόφωνο.

Ο χαβαλές αυτός έφερε σκληρή τιμωρία από το «Μεγάλο Αδελφό», που ανακοίνωσε πως όλο το σπίτι τιμωρείται με στέρηση για τα ψώνια της εβδομάδας. Κάπως έτσι, τους μένουν μόνο 100 ευρώ από μια επιτυχημένη αποστολή στο παρελθόν.

Big Brother: Επική ατάκα Πυργίδη σε Άννα Μαρία - «Πού να δεις τι άλλο έχω 2 μέτρα…»

Χαμός επικράτησε και στο σημερινό 15/10 επεισόδιο του Big Brother με την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη, αφού έκαναν ξανά σόου. Οι δυο τους έχουν έρθει τόσο κοντά που ο «Χάος» έφτασε να πει στην δικηγόρο «που να δεις και τι άλλο έχω 2 μέτρα».

Όλα ξεκίνησαν με τους δυο παίκτες να τρολάρουν ο ένας τον άλλον και να γελάνε, όπως άλλωστε κάνουν καθημερινά, μιας και έχουν χημεία. Μάλιστα, ο Μεγάλος Αδερφός έφτασε στο σημείο να ρωτήσει την Άννα Μαρία αν θα έβλεπε τον εαυτό της σαν κυρία «Χάος» με την ίδια να απαντάει αμέσως όχι.

Μετά την επίσκεψη της στο δωμάτιο επικοινωνίας πήγε στο σαλόνι και ξεκίνησαν πάλι τα πειράγματα με τον Δημήτρη Πυργίδη να πετάει την ατάκα.

Big Brother: «Βαριές» εκφράσεις στο σπίτι - Στα «κάγκελα» Αφροδίτη, Άννα Μαρία και Θέμης

«Βαριές» ήταν οι εκφράσεις, που ακούστηκαν στο σπίτι του Big Brother, με τους Αφροδίτη, Άννα Μαρία και Θέμη να βρίσκονται στα «κάγκελα» για όσα διαδραματίζονται.

Η διαμάχη μεταξύ των παικτών χωρίστηκε σε δύο περιστατικά. Στο πρώτο, η Άννα Μαρία τραγουδούσε με τη Ραμόνα και η Αφροδίτη εκνευρίστηκε με ορισμένους στίχους όσων έλεγαν, τονίζοντας πως είναι προσβλητικοί. Η Άννα Μαρία, από την πλευρά της, απάντησε πως δε θα της υπαγορεύσει κανείς το πώς θα τραγουδά.

Στη συνέχεια, ο Θέμης βάφτηκε κλόουν, αλλά… με νόημα, για να υπερτονίσει τη δήλωση, ότι το σπίτι είναι ένα τσίρκο. Ο ίδιος, παράλληλα, χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του ως «κλόουν» με όσα κάνουν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Μεγάλη έκπληξη και στο βέτο - Εκτός εαυτού ο Αντιδήμαρχος

"Κάψες" στο Big Brother: Η Αφροδίτη χαϊδεύει την... "μπανάνα" συμπαίκτη της!

Big Brother σάλος: Η Χριστίνα «ανακούφισε» τον Παναγιώτη κάτω από τα σεντόνια!