The Bachelor: Από ψάρεμα… δεν το έχει - Φοβήθηκε τα δολώματα και ξενέρωσε τον Βασιλάκο

Πώς να μην αποχωρήσει μετά...

Από ψάρεμα φαίνεται πως… δεν το έχουν στο «The Bachelor», με δύο παίκτριες να βγαίνουν για ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ψαρεύοντας, αλλά τη μία να τον ξενερώνει, φοβούμενη τα δολώματα.

Expand player

Ο πρώτος Bachelor δεν έκρυψε την αγάπη του για τη θάλασσα και το εν λόγω χόμπι, που εξασκούσε στη Μάνη και την Αμοργό. Κάπως έτσι, διάλεξε δύο παίκτριες, οι οποίες έχουν δηλώσει πως λατρεύουν τη θάλασσα, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ η Αντζελίνα έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Το τελευταίο, βέβαια, υπονοούσε πως μάλλον κάποια εκ των δύο θα αποχωρήσει και σήμερα (15/10) από το ριάλιτι. Σε κάθε περίπτωση, Μαγδαληνή και Μαριεύη πήγαν στο ραντεβού με τον Βασιλάκο, αλλά η δεύτερη δεν ήθελε να πιάσει το σκουλήκι, που λειτουργεί σαν δόλωμα, ξενερώνοντάς του.

The Bachelor: Τα φιλιά και οι αποκαλύψεις του Βασιλάκου - Δείτε τα highlights

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο καυγάδες, αποκαλύψεις και καυτά φιλιά μας χάρισε το σπίτι του "The Bachelor". Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δοκίμασε τα κορίτσια στην ταχύτητα και στην οδήγηση, με την γρηγορότερη να πηγαίνει ατομικό ραντεβού.

Εκείνο όμως το ραντεβού που έφερε για ακόμη μια φορά καυγάδες ήταν αυτό με την Αντζελίνα, της οποίας συνεχώς αμφισβητείται η λιποθυμία... δείτε τα highlights του The Bachelor στο Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

The Bachelor: Ομαδικό ραντεβού σε πίστα καρτ ή... ραντεβού με το θάνατο; Παίκτρια παραλίγο να πατήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο

«Μαλλί μακρύ και ο κ@λος τούρλα...» - Νέος σάλος με το «The Bachelor»

Ξεφτίλα στο «The Bachelor»: Αποκαλύφθηκε άλλο ένα στημένο πλάνο!